Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 407> |
Korisnik | ||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
a tek kad se poredaju tak rascvjetani...
![]() |
||
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Imam jedan dio dvorišta gdje sunce ubija sve što posadim, tako da bi ovima to mjesto trebalo biti idealno, kao da su doma
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Dobru kolekciju si napravila,kakva će to ljepota biti kad procvjetaju
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
prekrasni su a tek kad procvjetaju
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
![]() ![]() Bebolina, zbilja zavidna kolekcija adeniuma. Na jednom od mojih roza adeniuma rastu po prvi puta neki rošćoći. Dali se to događa i na vašim adeniumima ? |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Bebolina, predivni su! Stvarno uživaju
![]() ![]() Pinus, bit će sjemenkica! Super!! |
||
![]() |
||
|
Je, kolekcija je dobra, ali ovo su samo oni koji su počeli pokazivati znakove listanja, drugi su još u hladnijoj sobi na suncu @Pinus, da nisu ti rošćići neke buduće mahune??
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Da
![]() Lijepo se sunčao danas, tko zna kad će opet |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Malo sam se zafrkaval, da izgleda da će biti sjemena. Ako mahune dozore, cure dolazim u tom slučaju na instrukcije kako se to sije. Pripremite se molim lijepo.
![]() |
||
![]() |
||
|
Bebolina, Tajland je izgleda ostao bez adeniuma. Mogu slobodno zatvoriti dučan.
![]() |
||
![]() |
||
|
Na moju sreću, nisam čekala jesen da im krene vrijeme mirovanja, jer da sam čekala, ne bih ih imala....sve je poplavilo
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
|
Bebolina, pa to je veeelika i lijepa kolekcija. Bit ce jako zanimljivo cekati cvjetove. Zasad izgledaju super zdravo i jedro.
Pinus, to jesu mahunice, ali ako nisi oprasivao, sanse su da su lazne. Ja sam jednom imala mahunice (bez oprasivanja), i otvorila sam prerano, bila je puna nedozrelih sjemenki, a drugi put sam pustila da dozri, ali je bila prazna. Sada imam opet, vec su velike, bez oprasivanja su nastale, vidjet cemo. Ti si oprasio???
|
||
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
|
![]() Biti će reznica za cijepljenje sijanaca
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Nina da, da, pogledao sam na You tube kako se oprašuju adeniumi. Pošto su moji adeniumi hibridi čitao sam da su samoneoplodni. Zbog toga sam križno oprašivao. Reskirao sam po desetak cvjetova na dva adeniuma. Dali će od toga što biti veliko je pitanje.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |