Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 407>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 11:32
ni ja ne vjerujem da će biti takav  iskreno ali vidit ćemo... ma kakav god da bude ja zadovoljna samo da cvjetaju i ostanu živi 
Per aspera ad astra.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 12:18
18. studeni 2011 god.

Bijeli adenium obesum još uvijek cvijeta. Preko mjesec dana ima otvorena jedna te ista 4 cvijeta. Magla i inje na borovima ispred kuće se vuku kroz cijeli dan, prava zimska idila. Samo adeniumu to za sada ne smeta. On je iza stakla, vjerojatno bi ljepše cvjetao da ima više sunca. Ali dobro je i tako, bolje išta nego ništa.
Na vrh
Zvjezdana View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2055
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zvjezdana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 12:24
suuper a i novih grančica će biti vidim :)
Per aspera ad astra.

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 12:43
Joj ti bijeli cvijetovi smile213 smile141
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 14:02
Originalno poslano od člana Tea Tea napisao:

Originalno poslano od člana Zvjezdana Zvjezdana napisao:

takav bi trebao biti cvijet

smile86Imaš li još toga sjemena???Ovo je smile227Ostala sam bez teksta...
Imam  ti ja desetak sjemenki tog ljepotanaEmbarrassed
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 14:07
Eto mene k tebi
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 14:31
Spakovano, kasnije ide na poštu
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 16:23
Zvjezdana, ne usudim se ni poželjeti takvu ljepotu jer se bojim da u mojim rukama to ne bi preživjelo. Fantastičan je!
Pinus, i tvoj bijeli je prekrasan!
Kad će moji biti takviiiiii!Ermm
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 16:36
Originalno poslano od člana Andina Andina napisao:

Zvjezdana, ne usudim se ni poželjeti takvu ljepotu jer se bojim da u mojim rukama to ne bi preživjelo. Fantastičan je!
Pinus, i tvoj bijeli je prekrasan!
Kad će moji biti takviiiiii!Ermm

Andina i moji su još uvijek mali jer kod mene nema dovoljno sunca pa napreduju vrlo sporo.Ali drže se i ljepi su zeleni.Što se ovoga vatrenoga tiče,nema razloga za strah.Zašto misliš da ti ne bi uspijelo?Pa i ako ne uspije,čovjek proba ponovo dok ne uspije,samo glavu goreThumbs%20Up
Na vrh
cvjetoljubac View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 152
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvjetoljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 18:14
Pinus, prekrasan je Adenium, prekrasan, božanstven...nema riječi kojom bi ga opisala......obožavam Adeniume i super ih je vidjeti uvijek a pogotovo u ovako prekrasnom cvatu. 
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 21:44
Evo mojih maleckih uslikanih 16. 11.  Privremeno sam im skinula foliju samo da ih uslikam, a kasnije ih pokrila plastičnom bocom bez čepa. Posađeni su u teglice u kojima se nalazi supstrat za kaktuse, a odozgo sam još posula malo čistog pijeska. Mislim da sam tu pogriješila. Bio je još jedan, ali se "izvalio" iz pijeska dok me nije bilo, a kad sam vidjela, već je uginuo.  Cry

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 21:48
Andina,možeš slobodnog maknut plastične bocu i mogu biti na zraku.Nemoj biti nesretna,šta je tu je.Znat ćeš za sljedeći putWinkPreslatki suThumbs%20Up
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 22:59

Ja sam svog "dekapitirala", tj. odrezala mu glavu jer mi se onako izdužen nije nikako sviđao. Valjda će sada ići više u širinu nego li u vis.
Evo kako sam ga podrezala

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 23:22

Evo mojih maleckih uslikanih 16. 11.  Privremeno sam im skinula foliju samo da ih uslikam, a kasnije ih pokrila plastičnom bocom bez čepa. Posađeni su u teglice u kojima se nalazi supstrat za kaktuse, a odozgo sam još posula malo čistog pijeska. Mislim da sam tu pogriješila. Bio je još jedan, ali se "izvalio" iz pijeska dok me nije bilo, a kad sam vidjela, već je uginuo.  Cry
Slatke male buceEmbarrassed
Ne škodi in pijesak koji si oko njih stavila, samo ih povremeno poprskaj vodom i biti će im sve okThumbs%20Up
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 23:23
Originalno poslano od člana Cimicifuga Cimicifuga napisao:

Ja sam svog "dekapitirala" jer mi se onako izdužen nije nikako sviđao. Valjda će sada ići više u širinu nego li u vis.
Evo kako sam ga odfikarila

LjepotanThumbs%20Up
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 23:23
Moji veliki i mali na sunčanjuWink

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 23:27

Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2011 u 23:39
Pronašla sam zgodan video o tome kako pripremiti tlo za sadnju adeniuma:
http://www.youtube.com/watch?v=QJR7aQgd_zM&feature=related
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2011 u 11:36
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Buđenje smile213  smile141
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2011 u 11:44

Pronašla sam zgodan video o tome kako pripremiti tlo za sadnju adeniuma:
http://www.youtube.com/watch?v=QJR7aQgd_zM&feature=related

Bravo za video,sviđa mi seWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,609 sekundi.