Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 407> |
Korisnik | ||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ni ja ne vjerujem da će biti takav iskreno ali vidit ćemo... ma kakav god da bude ja zadovoljna samo da cvjetaju i ostanu živi
|
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Bijeli adenium obesum još uvijek cvijeta. Preko mjesec dana ima otvorena jedna te ista 4 cvijeta. Magla i inje na borovima ispred kuće se vuku kroz cijeli dan, prava zimska idila. Samo adeniumu to za sada ne smeta. On je iza stakla, vjerojatno bi ljepše cvjetao da ima više sunca. Ali dobro je i tako, bolje išta nego ništa. |
||
![]() |
||
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
|
suuper a i novih grančica će biti vidim :)
|
||
Per aspera ad astra.
|
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Joj ti bijeli cvijetovi
![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Eto mene k tebi
![]() |
||
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Spakovano, kasnije ide na poštu
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Zvjezdana, ne usudim se ni poželjeti takvu ljepotu jer se bojim da u mojim rukama to ne bi preživjelo. Fantastičan je!
Pinus, i tvoj bijeli je prekrasan! Kad će moji biti takviiiiii! ![]() |
||
![]() |
||
|
Andina i moji su još uvijek mali jer kod mene nema dovoljno sunca pa napreduju vrlo sporo.Ali drže se i ljepi su zeleni.Što se ovoga vatrenoga tiče,nema razloga za strah.Zašto misliš da ti ne bi uspijelo?Pa i ako ne uspije,čovjek proba ponovo dok ne uspije,samo glavu gore ![]() |
||
|
||
![]() |
||
cvjetoljubac ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 152 |
|
Pinus, prekrasan je Adenium, prekrasan, božanstven...nema riječi kojom bi ga opisala......obožavam Adeniume i super ih je vidjeti uvijek a pogotovo u ovako prekrasnom cvatu.
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Evo mojih maleckih uslikanih 16. 11. Privremeno sam im skinula foliju
samo da ih uslikam, a kasnije ih pokrila plastičnom bocom bez čepa. Posađeni su u teglice u kojima se nalazi supstrat za kaktuse, a odozgo sam još posula malo čistog pijeska. Mislim da sam tu pogriješila. Bio je još jedan, ali se "izvalio"
iz pijeska dok me nije bilo, a kad sam vidjela, već je uginuo.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Andina,možeš slobodnog maknut plastične bocu i mogu biti na zraku.Nemoj biti nesretna,šta je tu je.Znat ćeš za sljedeći put
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
|
![]() |
||
|
![]() Ne škodi in pijesak koji si oko njih stavila, samo ih povremeno poprskaj vodom i biti će im sve ok
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Pronašla sam zgodan video o tome kako pripremiti tlo za sadnju adeniuma:
http://www.youtube.com/watch?v=QJR7aQgd_zM&feature=related |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Bravo za video,sviđa mi se ![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |