Argentina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 47> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Predivno! Drvo sa orhidejama... Kad bi to bar kod nas bilo moguće izvesti
![]() Za onu prvu orhidejicu ne znam koja je, neka cambria. Crveni je epidendrum i predivan je! Sretan Božić i Vama!! ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Svim našim dragim ljudima, koji žive jako daleko od svoje domovine, Blagoslovljen i čestit Božiš i sretnu novu 2012. od srca želim!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
iz jako hladnih snježnih Austrijskih Alpa šaljem tople želje: provedite veselu Badnju večer i sretan Božić grijani toplinom sunca i uzajamne ljubavi
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala ti na svemu, posebno na čestitki i tebi želimo sretne blagdane i veselimo se novim slikama.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dr.žislav ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 24 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 1117 |
Nisam još završio za danas.
Zahvaljujem Free na prepoznavanju biljaka. Pozdravljam Antoniju u vjetrovitom Dubrovniku i Ivnu u hladnom Zagorju, Sarajku, moju bosanku, Silvy, Anaidu, Guta fee, Nataly, Miru, Trišu, sve Bake i sve ostale koje nisam poimence nabrojao te svima šaljem čestitku za nastupajuće blagdane. ![]() |
|
![]() |
|
dr.žislav ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 24 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 1117 |
Za kraj priče o Betyinom vrtu pozdravlja vas ovaj simpatični čupavac.
![]() |
|
![]() |
|
Seku već dobro poznate, a ova plava (plavuša se ovdje zove rubia) je Bety. Cure dobro piju, njih dvije, a tri boce. Tu večer nas je skoro policija uhapsila zbog ovih boca, ali to je druga priča...
![]() |
|
![]() |
|
Bety ima puno smisla i vještine za lijepo. Krasno crta, a ja sam iz njenog crtaćeg bloka odabrao ove dvije slike cvijeća...
![]() ![]() ... i ovaj zanimljivi aranžman u listu palme. ![]() |
|
![]() |
|
Još jedan pogled na bazen i biljke koje rastu uz njega.
![]() Malo ću se približiti da pokažem ovaj sklad boja plavog jasmina i žute rosachine. ![]() Raznolikost boja upotpunjuje ovaj roza cvijet??? ![]() |
|
![]() |
|
Uz kuću raste ova Madreselva - Majka džungle (Lonicera caprifolium). Kod nas se zove Orlovi nokti, a vidio sam i naziv Kozja krv, no čini mi se da je naša kozja krv malo dugačija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Koji je to ples boja u gradu dok priroda govori sama za sebe ! Nestrpljivo cekam daljnje opise i slikice !
![]() |
|
![]() |
|
Ovo drvo, iza klupe, skriva mnogo zanimljivih biljaka.
![]() Malo ćemo se približiti da vidimo što sve raste na drvetu. Čini mi se da bi ovo mogla biti neka orhideja. Bety nije znala što je, ako netko zna molim da mi javi, odnosno da javi svima nama, a Bety je već dugo na forumu pa će i ona saznati koje sve biljke ima u vrtu. ![]() ![]() Ovo je iduća zagonetna biljka koja raste uz drvo. ![]() Na kraju ipak jedna poznata orhideja. Da li je se sjećate iz Hrvojevog vrta? Oncidium ![]() |
|
![]() |
|
Danas predstavljam vrt Sekine prijateljice Bety. Njih dvije su išle zajedno u školu, te je njihovo prijateljstvo vrlo dugo. Bety je argentinka, a živi nedaleko Seke, u Olivosu (vidi plan općine Vicente Lopez u ranijim javljanjima).
S ulične strane, omanji prilaz kući lijepo je uređen i uredno održavan. ![]() Pravi vrt nalazi se s dvorišne strane. Kao i u mnogim drugim vrtovima bazen je obavezni dio. ![]() Veranda (s koje sam fotografirao vrt na prethodnoj slici) za vrijeme toplih dana, a kojih je ovdje jako, jako puno služi kao dnevni boravak. ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve vise i vise volim Argentinu i zeljno iscekujem nastavak
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasna reportaža, majstorski uslikano i opisano! uživala sam i vraćala se ponovo!
pozdrav iz burovitog dubrovnika!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Riječi ne mogu opisati moje uživanje praćenjem ove divne reportaže...
Pozdrav iz hladnog Zagorja.... |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Pozdrav za tebe i cijelu tvoju porodicu iz Sarajeva pod debelim sniježnim pokrivačem i temperaturom -8.Tvoje slike su zaista majstorske a i komentari.Hvala na divnoj reportaži,hvala što si sa nama podijelio sve te ljepote ,što si nas upoznao sa tvojom porodicom,želim svima zdravlja i sreću,a i tebi isto i da nam šalješ još puno,puno slikica.
![]() |
|
![]() |
|
Odlazimo iz Boce, odlazimo iz Caminita, ali ne daleko, samo do susjednog barria.
![]() Vidimo se uskoro u San Telmu. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |