Atmosferske ljepote |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 24> |
Korisnik | |
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koje boje!!! Prekrasan zalazak sunca! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baka fenomenalne slike crvenila na zapadu, gledala sam to sa svog balkončića, a sada uživam u tvojim slikama, a to znači da se veselim sutrašnjem lijepom danu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Hvala ti i ja ih obožavam.Sad sam prošla sve stranice,kako tu ima lijepih slika.
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Jako lijepo Maris, kao s razglednice.
|
|
![]() |
|
Hvala,eto tako izgledaju moje slikice s ljetovanja,zalasci mi nikad neće dosaditi.
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Istina, zalasci sunca imaju svoju posebnu čar.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sve vase slike , do jedne , su velicanstvene !
Ja sam snimila ovo : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lijepe slike oblaka GF, dok sam bila dijete, mislila sam da oblaci stoje na jednom mjestu, možete misliti kako sam se iznenadila kada sam vidjela da se kreću, stačno sam gledala u nebo, tko ih to gura
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Varaždinske toplice, pogled s prozora bolničke sobe. Slikano je mobitelom pa kvaliteta nije baš nešto, sorry.
![]() |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |