Teine kućne čarolije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Korisnik | |
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma budem samo čekam još jedan CD sa slikama i oma ja to stavim da ti to sve skomentiraš.
Hvala za pohvale fasade, a još da sredim travnjake i cvjetnjake - biti će bolje. I sve u svemu dobro je prošlo - stradala je malo trava i jedna ruža, ali je bila toliko mala da se i ne čudim da je poginula. a sad idem ćoriti - opet sam cijeli dan po vani unatoč kiši - imam ja i natkrivenog prostora za sređivanje. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Fasada je prekrasna!!!
![]() Salu mi stavi slike gdje se vidi nekaj jer ja na tak daleko ništ ne vidim
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Ma jok mi to onako unutar žice i sve je pod kontrolom, a i rešetke su blizu, a zna se tko njima vlada. ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Vam treba sudac ! ?
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Nadam se da ćete znati ishod!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Curke hvala vam puno na lijepim riječima.
Što se bagera tiče nema frke - već imam ideju, a sad jedna za Andreu - radim u srijedu, a onda se čuvaj...... ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
A vidim u pozadini svega nešto slično ovome, samo bez vode
![]() To se moralo i ovdje obilježiti i nadam se da ću ostati živa kroz par tjedana!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Super je fasada tea!!!
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Vidim ja da se ne trebaš brinuti što ćeš raditi u mirovini!!!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej, nemam riječi, pa sretni su što te imaju - prekrasno.
Čuj Franjica te bude sigurno zvala da joj ukrasiš bager kad se bu udavala.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
fasada je ludilooooo
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Uau - mrak!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ti čega se god primiš sve zablista!
|
|
![]() |
|
E pa da nebi ispalo da ja samo lijenčarim, vrijeme je i da pokžem što se kod mene događalo.
1. svatovi i sala ( ja dekorater) ![]() prije ![]() poslije ![]() a da mi u svoj toj frci ne bude dosadno i majstori došli u dvorište i naravno ovu sliku poznajete ![]() a sada to izgleda ovako ![]() i tako ja sada s krpom i metlama, a onda nastupa ![]() |
|
![]() |
|
Jedva čekamo iznenađenje!!! To već znaš!!!!
![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
...se je jako lipo, pozzzz od poluimenjakinje
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Proljeće na komplimentu.
Dugo nisam pisala - nije me bilo, ali sad sam tu i samo polako čekaju me veliki poslovi i puno iznenađenja. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Tea, baš sam se odmorila gledajući tvoje cvijeće, stvarno je prelijepo!!!
![]() |
|
![]() |
|
Prva tegla - stajalo beskorisno u kući nekoliko godina,
druga tegla - rajnglica glinena za kuhanje, kupila za 15 kn namjenski za kaktuse treća i četvrta - kupovano ove zime u konzumu , imam jedno 10-tak komada u kući. |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Takvu kanu imam i ja... Budemo uspoređivali slike
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |