Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori
|
Stranica <1 314315316317318 407> |
| Korisnik | |
Tea
Neukroćena biljka
Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 18:04 |
|
Emilly,znači paše im koktel
I ja sam svoje gnojivom za kaktuse ali nisu baš kao tvoji.Možda bi trebala češće.Ja sam svoje jednom u mjesec dana...ovo što kažeš da im najbolje odgovara uz prozor,to je definitvno istina Slatkicama najviše paše direktno sunce
|
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Emilly
Odrastao grm
Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 16:47 |
|
Andina, nisam ni ja znala... Ali bio je skoro gotov, uz to mi je ispao sa prozora pa mu se sva zemlja prosula... Pa nisam imala baš nekog izbora dok danas nisam kupila novi supstrat i perlit
![]() Tea, prihranjujem ih gnojivom za kaktuse, ponekad i onim za orhideje kad mi ostane, pa da se ne baci... Paše mojima sve, čini mi se ![]() Bebolina, imam i ja lošijih. Ovi su zgurani na prozor kod orhideja (istok) i tu im najbolje odgovara. Ovi koji su po drugim sobama su neki slabušni... |
|
![]() |
|
maris40
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 16:38 |
|
U drugoj turi što sam posijala mi je niknuo za sada jedan,ali mi je nekako blijed.Nadam se da nije....
|
|
![]() |
|
bebolina
Cvjetni guru
Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 16:32 |
Fotkaj ih...please
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
![]() |
|
Zvjezdana
Trajnica
DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 16:25 |
|
predobri su ti moram i ja svoje bebače uslikat kad se malo ubuce :) sad su se tek uspravili hehe
|
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
bebolina
Cvjetni guru
Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 16:22 |
|
@Emilly
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
![]() |
|
Tea
Neukroćena biljka
Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 15:55 |
|
Emilly,ispale mi oči
.Ovi će biti za +10.Šta im radiš da su tvoji tako debeljuškasti?Moji su isto tako neke visine,možda malo manji ali i sa malo manje listića.Prihranjuješ?
|
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 15:54 |
|
Oooo, cvjetaju već nakon dvije godine?! Pa to je krasno! Super su ti svi odreda.
Vrlo korisna informacija za ovog smežuranog. Da sam prije znala da se mogu staviti u čašu vode bez posljedica, ne bih pustila mog smežuranog da se pati dok se ne udeblja. Kao što kažeš - živjeli eksperimenti! |
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Emilly
Odrastao grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 15:28 |
|
A ovi će zablistati uskoro
![]() Moj sijanac od prije 2 godine ![]() I Bebolinac ![]() |
|
![]() |
|
Emilly
Odrastao grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 15:26 |
|
A sad evo malo mojih
![]() Sijani su u negdje krajem 11-og mj (bar mislim )Ovi su najnapredniji ![]() Ovaj je bio skroz smežuran. Proveo je noć u čaši sa vodom, danas posađen nazad u zemlju (živjeli eksperimenti )![]() I jedan malo manji ![]() |
|
![]() |
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 21:15 |
![]() A ovaj gore - živa skulptura! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bebolina
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 21:10 |
|
|
|
|
![]() |
|
milica7
Cvjetni guru
Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 21:06 |
|
Andina, da to su sijani 29. 11. Jednom sam ih prihranjivala i to sam rastopila u mlakoj vodi kokošije brikete i polila okolnu zemlju da ne dođe ta voda baš blizu njih. Svaki dan ih špricam sa ustajalom vodom. Bojim se da nešto ne pokvarim jer neki koje imam od prije su dosta slabiji i bojim se da neće ostati a radim im jednako.
|
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
bebolina
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 20:58 |
Vjerovatno nisi pratio temu..... ovi su kupljeni, uvezeni s tajlanda, već veliki.Imam još puuunooo
|
|
|
|
![]() |
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 20:53 |
|
Milice, ako se ne varam, to su oni koji su posijani 29.11. Lijepi su i zdravi. Da li ih prihranjuješ? Čini mi se da je jedan među njima albino. Nevjerojatno da je preživio više od dva mjeseca. Negdje sam pročitala da im je životni vijek oko šest tjedana.
Ja sam s onim svojim albinom napravila jedan pokus, ali neću ništa više o tome reći dok ne vidim je li uspjelo. Ako ne uspije, samo ćete pročitati da ga više nema.Bebolina, ti si svojoj vojsci adeniuma stvarno osigurala punu logističku potporu. Malo sam im bolje promotrila kaudekse i vidim da su stvarno zanimljivi. Nisu kao drugi cvjetovi koji su isti u tisućama primjeraka. Meni se upravo to najviše sviđa kod adeniuma - svaki je na svoj način poseban, jedinstven! Cvjetovi su mu samo dodatni ukras. Ovi tvoji su se lijepo zaokružili, a vidim da će u budućnosti biti pravi izložbeni primjerci. Čestitam! |
|
|
|
![]() |
|
maris40
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 20:47 |
Sve znaš. ![]() |
|
![]() |
|
bebolina
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 20:45 |
|
Preporučljivo je da malci imaju mamu
|
|
|
|
![]() |
|
bebolina
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 20:38 |
|
|
|
|
![]() |
|
bebolina
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 20:37 |
|
|
|
|
![]() |
|
ljiljus
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 20:35 |
|
Ufffff, nadam se Maris, nadam se.....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 314315316317318 407> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |