Streptocarpus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako je meni ta biljka teška za održavanje a imam je 2 tjedna tek. Ako je zalijem nevalja ako je ne zalijem nevalja sve pokazuje na listu.
![]() Nikako da joj ugodim
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
plavi je
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Natalija, pročitavši tvoj post, potrčala sam pogledati svoju da li se možda odlučila iznenaditi me!! Ništa za sada, ali jedva čekam da vidim tvoje prve cvijetiće!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
jučer sam primjetila pupoljke, baš me zanima kakva je boja
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Znači možemo ju njegovati kao Afričku ljubičicu !?
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
pinus divni su
ja sam uzela par ovo ljeto, imali su i cvjetiće, ali nisu bili u formi kao tvoji i oni imaju tek par listića, nisu ni sad u formi, nedavno sam ih pokušala presaditi, posađeni su u sami treset, ali nije mi išlo odvajanje korjenja od treseta pa sam odustala, da ih ne uništim nadam se da će ipak biti nešto od njih |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
irenaidani, drugi naziv za ovu biljku i je kapski jaglac
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
...mene asocira na jaglac....
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
predivna biljka
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja bi nabavila ovu plavu ljepoticu!!! Mislim da je moja- Jagodina, roza boje!!! Da li se i ono može razmnožiti lisnom reznicom? Ja probala, i već 2 tjedna listić je isti, ne propada!! Jel to znači da ima šanse? |
|
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
moj od jagode krepao
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
[
![]() ![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
bila sam u mbmu prije 10ak dana i streptocarpusi su im još vani na stolu, među trajnicama
![]() što mi je najčudnije ne izgledaju pretragično, ofucali se jesu, cvjetova nema, ali moji u kući nisu ništa ljepši od njih, a njih od kiše i ostalih vremenskih utjecaja štiti samo ona zelena mreža koja se koristi za hlad |
|
![]() |
|
nina zar ga nisi bila našla onomad u mbmu?
kad mi djeci počnu praznici, možda iza božića - planiram se zaletiti do "našeg" mbma, malo mi je dalje, brza cesta, auto star i beba sa mnom pa ne volim partiti na tu stranu ali ako hoćeš mogu pogledati imaju li ih i uzeti ti kojeg, samo mi javi |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Nina, imam za tebe jedan plavi Streptocarpus. Ima dosta lišća tako da možeš odmah sama krenuti u razmnožavanje. Trenutno ne cvjeta, držim ga na 15 C i rijetko zaljevam. Samo nemam ideju kako da ti ga dostavim. Javi mi na PP kako da to uradim.
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Pinus, evo tek sada vidjela, a cesto pomislim na tebe i streptocarpus. Moja ponuda za kupnju ostaje, ako budes imao u proljece, javi mi.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Moj kupljeni od Jagode na Ivaničkoj kavi, sada izgleda ovako!!! Kada bi mogao procvijetati? |
|
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Danas bila u MBM i vidjela prekrasne streptocarpuse u više različitih boja. Nažalost tek su stigli i još im nisu znali cijenu.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |