Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 66>
Korisnik
Poruka
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 19:53
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 19:53

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 19:55
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 19:56
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 19:56
aloa
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 19:58
Ako sam kome slucajno obecala sto od ovog sta mi je propalo,moram provjerit u biljeznici..kad nabavim novo saljem..  sad sam trenutno jako siromasna s biljkama...  ovo su samo neke slike al vidi se koliko stete je ovo donjelo.. Nadam se da je u ostalim krajevima proslo bolje..
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 20:00
A stvarno tužno smile43
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 20:03
Ne moras mi pricati  ,nadam se da cu obnovit barem nesto.. Dragi me tjesi ma kupit ces drugo al mene srce boli i za jednu stavr a kamoli toliko. Al jednostavno nisam nista mogla,zima je bila jaca. 
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 20:10
Koja šteta!!! Teško je to kad zima dođe tamo gdje inače ne ide. Ja čak osjećam grižnju savjesti. Sve smo se kontinentalke sjurile u vaše vrtove uz more, uzdisale i divile se zelenilu i šarenilu pa kao da smo ih zacoprale, eto ti zime u punom smislu riječi.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 20:18
Nema to veze sa uzivnjem u vrtovimaWink zato ne brini. Zima je ucinila svoje i iznenadila mnoge. Ne dao bog veceg zla. Spremila sam biljke u kucu al nije moguce sve natrpat u grijane prostore ma koliko god mi to svi htjeli a posto je bilo stvarno jako zima i u negrijanim prostorima dslo je na naplatu. Nama se cak cijev od vode smrznula pa smo bili i bez vode. sreca svega 1 dan. Susjedu blizu je na katu popucali satovi od vode u kuci i poplavili covjeku stan ispod. voda je isla kao more. Ne zalim se,ja sam kontinentalka i znam kakve zime mogu biti al etobiljke su nazalost izvukle kraci kraj. Ja jos drzim fige da mozda stogod dodek sebi na suncu i oplini. Pa tko zna.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 20:19
Draga Maslačak,prvi puta sam kod tebe,i zateknem ove tužne slikice tvojih biljčica(zadnjih par).Mogu samo reći da mi je žao,ali nakon  mraka uvijek dođe sunčeko.Bit će bolje.Tongue
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 20:25
steta...i meni su neke biljke propale
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 21:13

Bit će drugih biljaka, šteta je što su to drage uspomene. Cry

znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 21:22
Žao mi je što imaš toliko štete od ove zime. Pokušaj odrezati smrznuti dio, možda neka biljka ponovo izraste iz korjena pa se tako spasi.
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 21:25
bokić sumještanka,vidim da je pomor i kod tebe Confused
žal mi je puno biljkica ti je otišlo ..ah što ti kažeš ne dao Bog većeg zla a cvijećke ćemo već nekako nadomijestit  jel tako
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 21:26
Katasrofa smile68

Zato ti je orhideja prekrasna Wink

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 22:16
Je, baš je tužno vidjeti ove slike. Možda se neka od njih i oporavi pa te ugodno iznenadi.
Sutra je novi dan.
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 497
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 22:44
ajme Unhappy  mogu ti poslati pelcere krasule ovate i bozicnog kaktusa kad zatopli, to jedino imam od propalog, samo javi na pp.. grozno mi je ovo gledati:(
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 22:53
Stvarno štetaConfused
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 22:59

Ajme ovo je grozno !  Cry
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 66>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.