Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Narcisi - Sunovrat - Narcissus
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Narcisi - Sunovrat - Narcissus

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 8>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2012 u 22:52
Ja imam samo zute i imam ih svuda posadene i da ih sve moram vaditi imala bi cijeli dan sta vaditi..  Lisce porezem tek kad ocvatu i svake godine su pune cvijeta.. sad su napupane al cimsemalo vise otvore stvait cu vam slike.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2012 u 22:32
Moji narcisi oni najobičniji, počeli su konačno cvjetati...Imam ih svukuda jer jednostavno izviruju na sve strane. Imam i onih malo posebnijih, ali oni nisu tako izdašni. Moram se pohvaliti da sam na sajmu u Pordenone kupila puni najlon narcisa raznih vrsta i tulipana za samo 5 eura. To je bila posebna ponuda na jednom štandu sa lukovicama.Neki sam ih dan posadila i jedva čekam da vidim hoće li i oni cvjetati ove godine....

sutra je novi dan
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2012 u 21:33
Hvala,Mari.Nadam se da me nece razočarat i neprocvjetatEmbarrassed
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2012 u 21:00
smile55bravo TeaThumbs%20Up
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2012 u 20:45
Meni izašli narcisismile162Ovo mi je prvi puta da sam zasadila lukovice.Mama ih je uvijek kupovala u cvatu za Uskrs a ove godine sam joj ih odlučila sama posaditi i da kod nas procvjetaju.Baš me razveselilo što su nikli.Nadam se da će nas tako razveseliti i sa cvjetomsmile64
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2011 u 17:56
e sada kad ne bi bilo lijeno izaći po ovoj svježini u vrt i ja bi to trebala napravitiWink rasaditi s onih mjesta gdje ih ima previše, na neko drugo mjesto, a one će se i dalje širiti..
narcisi su kod nas po dvorištima uvijak uspijevali, čak i na travvnjaku jer u rano proljeće izlaze prije nego se trava razbuja
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 12:37
Ja izvadim poslije tri godine pa ih ponovo na jesen posadim jer mi onda bolje cvjetaju. Kad dugo  budu u zemlji počnu se uvlačiti dublje  pa mi onda izostane cvjetanje.
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 12:35
Još jedan....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 12:30
Evo još mojih narcisa. Prije su na jednoj stapki bila 4 - 5 cvjetića a ove godine samo 2 ili 3.

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 11:47
Ne,lukovice se vade tek kad lišće požuti,ali i nije ih potrebno vaditi,moje su stalno u zemlji.
Na vrh
Drug Mile View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 58
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Drug Mile Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 10:53
Molim vas lijepo, kada i kako rasaditi postojeće? Da sada povadim lukovice pa na jesen u zemlju, ili da još čekam?
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 23:20
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 23:18
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 23:16
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 23:13
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 23:11
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 23:09
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 23:07
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 23:06
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Travanj 2011 u 23:04
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 8>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,207 sekundi.