Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Grmlje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ljetni jorgovan - buddleja daviddi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ljetni jorgovan - buddleja daviddi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 11>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
radoja956 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 198
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radoja956 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2012 u 12:42
Belina, divne su ti budlejice. I ja imam jednu svijetlo lila boje. Sad se rascvjetala ko luda.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2012 u 21:46
Silvy!  Mislim da će ti se primiti budleja. Ovu moju malenu su gazili i lomili i eto na moju radost živa je.... Imam i ja jednu malenu bijelu koja je počela cvjetati u mom slavonskom vrtu. Ja sam reznice najprije zabola u posudu pa kada su se sigurno primile preselila u vrt....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2012 u 21:35
milice7, predivna boja budleje koja je svašta prošla i podarila ti cvjetiće. Clap
Dobila sam od Mire K, reznice bijele, pa ću ih skratiti i zapiknuti u vrt.
Vidjeti ćemo koliko će ih se primiti. Tongue
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2012 u 16:58
Ajama, već sam mislila da mu nema spasa i baš sam sretna što  je ostala....
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Rujan 2012 u 16:35
milice boja je super.baš dobro da je opstala.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2012 u 21:16
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2012 u 21:15
Kod mene isto procvjetao ... Posađena mala grančica, s korjenom u 6 mj. ali je nekoliko puta pogažena i slomljena ( radili se drugi radovi), nije namjerno i sada evo cvjeta.Baš se veselim....

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Rujan 2012 u 10:44

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2012 u 19:05
ovo je piknuta mala reznica (od drage MireK Heart) proljetos i ovako se razbuktao i cvjeta li ga cvjeta, a leptiri su stalni posjetitelji

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2012 u 15:58
neznam zasto al meni se posusila i bijela i ljubicasta budleja ..
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2012 u 10:37
moja bijela

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 15:17
Drage forumašice i forumaši! Evo da Vam se javim sa izvještajem o mojim grmićima donešenim iz St prošlu jesen... Posadila sam ih u dvorište, na premali razmak (od jedno 40cm) Embarrassed ali lijepo su se primili, u proljeće krenuli, ali su mi se ispod jednog, a možda i drugog, naselili mravi Unhappy Jedan je visine oko pola metra trenutno, ali drugi baš i ne napreduje... Poslikat ću danas da vidite, ali očito ću ih morat presaditi?
Vaši grmovi su divni od reda, nadam se još kojoj sličici...
Koliko najbliže zidu bi ju smjela posaditi? Dobila sam upravo za rođendan (malo uranjen poklon), još dvije sadnice budlejice Smile
Nemam baš preveliko dvorište, pa čak razmišljam da jednu posadim na selu u voćnjaku, ali neću ju moći zaljevati nego jednom tjedno, možda to ipak onda nije dobra ideja?
Evo malo da prokomentiram i puzavicu... zanimljiva je i lijepa, ali moram priznati, ovi Vaši grmovi na slikama su mi ipak puno ljepši... Jedva čekam da moji dobiju neku formu i uklope se u naš vrt!
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 01:03
Originalno poslano od člana Cimicifuga Cimicifuga napisao:

I ja tražim B. Alternifoliu već duže vrijeme, samo je nigdje nisam uspjela nabaviti - a izgleda da ju ni na forumu nitko nema.

Vidjela sam je u MBM -u Wink

Malo je drugačija od ovih koje mi imamo.
Slika sa neta:

Rijeka

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2012 u 23:22
Jako se lako primaju reznice, jedino treba brinuti dok je mlada biljka kasnije raste bez ikakve posebne njege, moje je narasla dva metra i pretvorila sam je u stablašicu, otkinula donje grane i otišla je u visinu. 
život je more
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 13:12
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

Moram priznati da se i meni jedan osusio i to za zeleno-bijelim liscem. Sadnica je bila mala, a ja sam tada dolazila samo vikendima. Ocito se posusila zbog predugog razdoblja bez vode.

i ja mislim moj da se posusio iz istog razloga..iako sam tu,nisam ga zaljevala ,nisam uope ocekivala da ga izgubim...dobila sam novu reznicu ,valjda ce me ovo ljeto uveseljavati svojim cvjetovima.sad imam i bijeli ,čuvat cu ih

Vir
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 09:19
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

Ovo su moja dva primjerka, bjeli vec oma ocvalih cvatova.

Draga ovo ti je jako,jako lijepoClap

"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 21:33
Moram priznati da se i meni jedan osusio i to za zeleno-bijelim liscem. Sadnica je bila mala, a ja sam tada dolazila samo vikendima. Ocito se posusila zbog predugog razdoblja bez vode.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 06:32
kamenjar jedina nisi sigurno, a sigurno je povenuo jer si mu možda prekinula korjenčiće, lani se tek zakorjenio pa je bio osjetljiviji

Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 20:07
ja sam vjerovatno jedina osoba kojoj je propo ljetni jorgovan ,zasto? nemam blage veze,u jesen sam ga prenijela i posadila u drugi vrt i mozda sam ga sa tim ubila

Vir
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 17:27
Ovo su moja dva primjerka, bjeli vec oma ocvalih cvatova.

Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.