Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Triša piše dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Triša piše dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 40>
Korisnik
Poruka
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2008 u 21:49
Ha, ha,  Triša, baš si me nasmijala. Oprosti,  mi smo u tvom dnevniku i klepećemo gluposti.........prebaci nas u brbljaonicu, ako se to može.....smile157
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2008 u 22:33
Ni govora ne smeta mi harem - lijepo ćemo se baviti cvijećem i družiti.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2008 u 08:59
Triša to ti je kompliment, jer vidiš koliko nas prati tvoj rad, tu nam je ugodno pa se nadoveže i neka druga tema, ali nitko ne razmišlja otići u brbljaonicu...Možda se čeka da nam se i ti pridružiš!!!smile79
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2008 u 15:23
Nekoliko dana nisam stavila niti jednu sliku, ali spremama se, jer imam nešto s putovanja, Skradinsko ždrilo, Split, neko cvijeće, a biti će i slika iz vikendice, kad se sutra vratimo.
RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2008 u 10:09

Pa što čekaš, ja sam već nestrpljiva???smile101

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2008 u 12:21
Triša ti stvarno uživaš, ali samo daj!!
Mi tebe čekamo jer znamo da ćeš nam sve ispričati potanko kada opet dođeš svojoj kućici...
Još kada nam staviš i slike... uh jedva čekam a do tada samo uživaj!!!Thumbs%20Up
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2008 u 15:13
Trišice uživaj i podijeli s nama koji još moramo crnčiti...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2008 u 20:51
Strašno se puno toga događalo, pa ću ukratko opisati. U vikendicu išli preko Ravne gore, preko Vrbovsko u nadi da ćemo nešto kupiti voćki, ali kako su imali samo kruške, odlučili smo se da tamo ne kupimo ništa, ali smo slikali dvorac u Staroj sušici.

Prvo u vikendici, ugledala rascvjetane tulipane, što me jako razveselilo
Livada je bila puna maslačka, koje je mm kasnije pokosio
Jorgovan cvate prvi put nakon 6 godina
Ovo je samo jedna od desetak jabuka, koje su sve u bogatom cvatu
Ovo je samo prvi dan u vikendici, to je bio petak 25.4.08.
Na prvi pogleda neće vam izgledati nešto "veliko i važno" ali meni je jako važno, jer konačno je moj trud urodio plodom i nadam se da će još.
RIJEKA

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2008 u 21:03
meni izgleda važno :) - a mislim da će i drugima
svi se mi radujemo svojim biljkicama
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2008 u 21:20
Bravo za jorgovan! Mislim da je prvi cvijet uvijek zapamćen, jer ga se tako dugo čekaSmile.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2008 u 22:31
Triša,ja se tvojim biljkicama radujem ko svojima,a njima se jaaaaaaaaaaaaaaako radujemHug
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2008 u 23:04
Bravo za jorgovan, znači treba dugo čekati na prvi cvijet...
Jabuke su predivne.....
Što radite sa njima, mislim jabukama?
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2008 u 08:24
Cvijece u cvatu krasno, a tek uspomene na SS ajme kad je ?!?! jedino mamino islo na skijanjeeeeeeeeeeeeeeeeeBig%20smile
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2008 u 12:49
Veliko je i važno je! Kao gazdarica!
Velikog srca i nama svima jako važna!
Smile i mi se veselimo s tobom!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2008 u 21:59
Hvala vam svima. Danas sam se "ubila" od posla u vrtu, sijanja , sađenja, gnojenja, ali sam tako sretna ko "nova godina". Moj vrt je ogroman, a ja sve sama i u tome uživam. Susjedi se šale da ću na plac u Ogulin. Neću imam ja djece moje, od mm, sestru nećake, prijatelje, svi oni imaju koristi od mog vrta, a ja uživam gledajući  kako raste ono što je moja ruka posadila, pa to je uvijek ponovo čudesno. Sutra dam izvještaj i slikice.
RIJEKA

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2008 u 22:40
Svaka čast Triša! I meni svi govore da mi je vrt prevelik, ali kaj oni znaju....još bum ga proširila LOL Bitno je da uživaš u njemu! 
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2008 u 22:35
Originalno poslano od člana SilveK SilveK napisao:

Svaka čast Triša! I meni svi govore da mi je vrt prevelik, ali kaj oni znaju....još bum ga proširila Bitno je da uživaš u njemu! 

Slažem se s tobom SilveK... Triša, jedva čekam nove fotke
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2008 u 09:36

Triša, ma znala sam ja da ćemo mi dobiti podroban izvještaj od tebe!!!Thumbs%20Up

Eh još samo slikice...
A to si dobro rekla najljepši osjećaj je kada nešto posadiš i vidiš kako raste i napreduje!!!smile79
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 13:30
Danas si izgleda u velikom poslu, još se ne javljaš???
Unhappy
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 15:46
.........e kad je nona puno radno vrijeme kako se ne stize chatati hahahhaWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 40>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.