Moj mali skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
tvoj vrt je zaista mali,
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kakvo je sada to zabušavanje? Zar toliko puno radiš u vrtu da ne stigneš na forum? U kojoj fazi je tvoj vrt, jel ubireš plodove svoga rada?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
mali vrtlar,
i ti nazivaš ovo skromnim vrtom? Imaš predivan vrt svega i svačega. ![]() I dalje ću šetati tvojim povrtnjakom da vidim kako napreduje kupus, pomidori dal su posađeni, paprike, grašak već treba grane za potporanj. Nemam šta više reć, samo riječi pohvale. |
|
![]() |
|
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
Hvala Vam prije svega na setnjici mojim vrtlicem, da rododendron, neki sitnijeg lista, ali zato kada procvita predivan bude, pravi maleni kralj medju svim tim cvjeticima :))) Heh grašak je samo tako uslikan kao da iman njivu, ali nije tako, cini ti se, uslikat cu ga sa bakinog balkona, pa ces viditi kako ga je malo posadjeno, a izgleda kao da je polje cijelo
![]() Flanci jos malo pa idu u zemlju, vidit cu mozda cak i danas, rajčice, a ostalo mozda jos malo poceka.... nisam jos siguran ![]() |
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepo, lijepo, jel to azalea na zadnjoj slici? A povrtnjak ti je za svaku pohvalu. Jedino, sve mi je jasno, ali me grašak muči, mislim na količinu. Jel to za prodaju? Ako to sve rodi, bit će ga za na plac. I flanci su ti lijepi zdravi i čvrsti. Bit će to fešta od povrća kod tebe.
|
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ha biti će kod tebe povrća do mile volje, a na kolač s jagodama stižeeem.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
Pozdrav Svima ... Evo mene malo on line, kako me neko vrime nije bilo, vrime je da se pohvalim sa svojim malim rasadnikom, te vrtom u kojemu je svega i svacega niklo, poslikano sve, a naravno prije toga obradjeno, malcirano, okopano, i naravno zaliveno :)))) da krenem od vrta, pa da Vam se pohvalim sa svojom kako neki kazu "njivom" kropira i graska, ma da je sve to skupa stalo na nekih par kvadrata zemlje, oko 20-ak redova sve skupa ....
... za pocetak grašak :) ![]() ![]() ![]() ![]() ... na dalje tu je krompir Mona Lisa ima nekih 10-ak redova, nejednako su mi nikli, al dobro je nek bude mladih i ja zadovoljan :))) ![]() ![]() ... na dalje tu je i rikula, jako je volim pa sam za nju odvojio dosta zemlje i posijao je :) ![]() ![]() Rasadnik kupusa je dobro krenuo, vrsta slava, nju najvise volim, onako na crveno išufrigat sa malo kobasa :))) ![]() ![]() rajčice i paprike, još malo pa idu u gredice u vrta,,, malo im je hladnoca i dalmatinska bura usporila rast, al krenule su opet :))) weeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... u zemlju su posadjene tikve danas,,, ![]() ![]() počele su nicati i mahunarke, ma da sa njima i nisam nesto zadovoljan, al dobro je , bice za mene i moju familiju :)))) ![]() ... jagode su u punom cvatu, tako da ih ocekujem za koji tjedan u kolačima :))) ![]() ... e sada da se malo pohvalim sa cvjetnim gredicama, iskreno za to je zasluzna moja majka... koja i nema u zadnje vrime nesto puno vremena, pa uskocim s vremena na vrime da joj pomognem, koliko i meni vrime dozvoli :)))) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... palmica je očeva, šok sam doživio kada sam vidio kako je otkinuo sve zeleno sa nje, al on kaže da se treba obnavljati, pa se nadam da je u pravu, hmmmmmmm ![]() ![]() rododendron je krenuo da pupa, pa ocekujem njegovo kraljevsko cvitanje uskoro, zovem ga kralj cvjetnjaka, jer stvarno oduzima poglede sa ostalih biljaka :)))) ![]() ![]() ... toliko od mene, malog vrtlara, nadam se da sam sve pokazao manje vise, jer bi trebao jedan cijeli dan da fotkam, pa podizem sve te slike, i predstavim svo to moje malo umijece ... e sad cu malo da krenem po Vasim vrtovima dok jos ovo malo kise nije palo, pa da pogledam sta to u Vas ima :)))) Stavite kavicu, eto meeeee ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vrsta kupusa je slava, nekako njega najvise volim,je da nije vrime da njega posijem sada, jer tesko da ce se zaglaviciti u ovo vrime, al eto nek bude manjih glavica, ja zadovoljan, zemlja je dosta teska za radit, al eto uz redovito okopavanje, oranje, malciranje uspijem nekako izvuci povrce iz nje, inace drukcije ne znam kako bi
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Čuj, meni to uopće ne izgleda ko glinena zemlja. Baš naprotiv, izgleda dosta rahlo. Ajme, a rajčice već idu u zemlju kod tebe. Tu fi ih mraz ofuril za čas. Sreća da nije ništa još niknulo u vrtu, sad bi sve bilo ofureno kak je bila niska temperatura u svitanje. Klijanci su ti izvrsni. Reci, kakav ti je kupus, jel to onaj duguljasti dalamtinski? Tražim sjeme ili presadnice, ali toga tu kod nas na sjeveru nema.
Nestrpljivo čekam da vidim šta to još skrivaš cijelo vrijeme.
|
|
|
|
![]() |
|
hoce Sanja123, ako Bog da bi ce svega ove godine, moja prva vrtlarska godina, pa kako bude, nisam bas sa zemljom zadovoljan, jer je glinasta dosta, pa me malo to smeta, al redovito ja nju razrahlim pa na taj nacin i raste nesto, inace brzo se sabije, pa biljke imaju tezak dotok zraka i vode, zato sam ja tu da im olaksam brzi napredak
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Evo i mene malo kod tebe. Vrt ti uopće ne izgleda kao početnički, sve je lijepo, rasada zdrava, krasna, ima je dosta za jedno pet vrtova. Nadam se da će biti još slikica da se divimo i nagledamo.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
.... hehehe hvala ti na posjetama, jedva da sam spasio neke stvari od ove bure sta je poharala dalmacijom, ali cvrsta ruka zeljezo kuje, u ovom slucaju njeznu ruku biljka prepoznaje, tako su i ove moje podigle svoje malene glavice i krenule u daljnji rast ... koliko sam bio u šoku nisam ni poslikao sta se sve desilo, tako da idemo dalje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Hvala svima na javljanju i pohvalama, evo nekoliko slikica od danas, sta se vrta tice radovi su stali, zovu velike kise, pa necu moci obavljati nista u vrtu, ali zato sam navalio gnjaviti rasad
![]() Kupus lipo napreduje, pa ocekujem da ce nakon svih tih kisa koje najavljuju u zemlju, za tikve sam siguran da hoce jer sam to trebao obaviti vec, al eto nadam se da ce izdrzati u rasadu jos neko vrijeme, jer bi mogle poceti cvitati ubrzo ... evo mog kupusa ... ![]() ![]() ![]() ![]() ... na dalje pomice su dosegle nekih 10-ak cm, jos toliko i one su spremne za svoju gredicu ![]() ![]() ![]() ![]() ... kao sto sam i rekao pa da vidite tikvice su nestrpljive za sadnju u gedicu , a ni meni nije sve jedno da se guraju u rasadniku ![]() ![]() ... a ovako izgleda teren u kojem ja boravim i u koji ce sav ovaj rasad da se nastani, da napomenem kako su poceli krompiri da izlaze iz zemlje, grasak lipo napreduje, a nikle su mi i blitva i salata i rikula ..... ![]() .... i za kraj da pokazem dvije slikice gdje sam ovih dana setao i brao sparoge .... priroda i nista drugo oko mene, raj na zemlji .... ![]() ![]() toliko od mene za sada, a sada iden malo da vidim kako kod Vas napreduje zeleno drustvo ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Mali Vrtlaru palac gore
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Mali vrtlar. Bit će povrća svih mogućih vrsta.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...i meni se učinilo ko polje graška..
.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
prekrasno je .... oduševljena sam razvojem i što mogu pratiti nastanak jednog povrtnjaka, time više što si muškarac a još i mlad, svkak ti čast
![]() ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno je pratiti razvoj biljaka u tvom vrtu |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |