Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vera1 kamenjar
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vera1 kamenjar

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2008 u 21:56
Prekrasan kamenjar smile89
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2008 u 10:17
Prekrasno Vera! I moja bijela erika cvjeta od Božića. smile55
Na vrh
VERA1 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 134
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VERA1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2008 u 02:01

Nuna  cvijet se zove ćuvarkuća. Ima ih  puno vrsta , različitih po obliku, veličini i boji a jedna vrsta je i ljekovita .To ti je ona što raste na krovovima kuća i koja se iscjedi te zagrije i zakapa uho kad boli.

Slike sa uspjela postaviti po uputstvu sa ovog foruma. Imap temu: Kako

postaviti slike.Slijedi upute i sigurno ćeš uspjeti. 

Na vrh
VERA1 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VERA1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2008 u 00:54
Ova bijela Erika kupljena je u MBM-u  a cvate od Božića  i stvarno je krasna jer kad ništa nema usred zime u kamenjaru ona cvate.
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2008 u 00:08
Pa, ovo je stvarno smile107
Nisam nigdje vidjela bijelu eriku, baš mi je super!

U prošlom broju vrta iz Večernjaka od 23.4. je bio članak o kamenjaru na balkonu, a tko zna i u nedeljnom večernjaku je izašao neki specijalni prilog o biljkama (a ja nisam kupila večernji Cry).
Ovo što sam ja čitala je ne na staklenoj ogradi balkona već je na zidanom dosta širok, slike su stvarno mrakač tog balkona i kamenjara.
Na vrh
VERA1 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VERA1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2008 u 23:35
 neki dan sam čitala u Večernjakovom vrtu i gledala slike(mislim da je to bilo u nedjelju) o kamenjaru koji je  jedna gospođa uredila u Vrbanima,Zagreb na balkonu na zadnjem katu zgrade. Mogu ti reći da izgleda zbilja prekrasno. Potražit ću ti točno datum pa ti javim .
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2008 u 22:50
Stephanotis, možeš na balkonu napraviti mini kamenjar u nekoj širokoj aruli.....Thumbs%20Up
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2008 u 21:29
VERA 1 prvo da ti pohvalim kamenjar predivan je.Stvarno super.Sada bih te pitala kako se zove ova biljka na trećoj slici odozgo ono sa sitnim listićima.Nešto poput sukulenta kod karanfila i maćuhice.Ja je imam ali neznam kako se zove.I još jedno pitanje .Kako da pošaljem i ja sliku svoga kamenjara?Vidim da si ti uspjela.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2008 u 11:06
super je kamenjar Smile

Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2008 u 07:35
Vera kamenjar ti je mrak!
Na vrh
VERA1 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VERA1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2008 u 22:56
Hvala. Sad kad sam savladala slanje slika bit će ih još. Pusa svima.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2008 u 22:25
Vera,predivan ti je kamenjarsmile141smile120
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2008 u 22:21
Lijepo Vera! Sve je u cvatu! Vidim da je tvoja babina svila (bijela) cvjeta! Kod mene još ne! Bravo! Hoćemo još slika!smile71
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2008 u 22:15
Pravi, pravcati kamenjar!smile113
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2008 u 21:46
Heh Vera 1, dobrodošla, pa tek si nam se pridružila, a već pokazuješ prekrasne slike. Cvijeća ti je mrak - a kamenjar za svaku pohvalu, odmah kradem neke ideje.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
VERA1 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VERA1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2008 u 20:56

ttp://i297.photobucket.com/albums/mm205/VER01VER/CVIJECE/Kamenjar29042008-7.jpg[/IMG]

Na vrh
VERA1 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VERA1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2008 u 20:48
Evo još.

Na vrh
VERA1 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VERA1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2008 u 20:26

Uspjela sam. Diviom se sama sebi. Hvala svima koji su na ovom forumu i na Coolonariki pisali kako se treba raditi.

Na vrh
VERA1 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VERA1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2008 u 20:23
Bok svima .Evo pokušat ću postaviti neke slike mog kamenjara.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.