Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slike od presovanog cvijeca
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slike od presovanog cvijeca

Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 12:21
prekrasno !!!
jel imaš to i za prodaju?
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Zelena_oaza View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 421
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelena_oaza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 10:16
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelena_oaza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2012 u 10:14
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelena_oaza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 21:59
Originalno poslano od člana Cimicifuga Cimicifuga napisao:

Oduvijek su mi se sviđale slike od prešanog cvijeća. Jedno sam vrijeme i sama prešala/sušila razno lišće ili cvijeće, ali kada sam počela slagati sliku onda sam shvatila koliko je to pipkav posao, što znači da uz smisao za kombinaciju boja i oblika moraš imati i debele živce uz mirnu ruku. Nisam dovršila svoju sliku...Svaka ti čast, očito imaš i smisla i strpljenja jer ti slikice super izgledaju!

Da, za ovo treba strpljenja ali mene rad na ovim slikama smiruje. Nije samo slaganje slike pipav posao, nego i branje cvijeca, presovanje, a tek nered koji ostaje iza mene...ali sta da radim, ja to volim, nadjem i vremena i strpljenja za njih.
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 21:20
Oduvijek su mi se sviđale slike od prešanog cvijeća. Jedno sam vrijeme i sama prešala/sušila razno lišće ili cvijeće, ali kada sam počela slagati sliku onda sam shvatila koliko je to pipkav posao, što znači da uz smisao za kombinaciju boja i oblika moraš imati i debele živce uz mirnu ruku. Nisam dovršila svoju sliku...

Svaka ti čast, očito imaš i smisla i strpljenja jer ti slikice super izgledaju!

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 21:08
woww,woww ovo je    prelijepo!svaka čast!!1
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelena_oaza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 16:32
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelena_oaza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 16:29
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelena_oaza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 14:55
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelena_oaza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 14:53
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelena_oaza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 14:51
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelena_oaza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2012 u 14:48
Da li ste ikada pokusali napraviti sliku od presovanog cvijeca? Smiruju zivce, a izgledaju vrlo interesantno i dekorativno narocito kada su sve na jednom mjestu, razlicitih velicina, okvira, boja i formi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.