kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 47> |
Korisnik | |
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno ti je cvijece,malo sam prošetala i pogledala
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kamelia, lijepo si se ponovila i počastila!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Mi u Bjelovaru nemamo Baumax, niti jedan drugi vrtni centar
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
blago vama koji imate Baumax
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
hvala vam cure
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Krasne si cvjeteke upecala
![]() Ljubićčice će uz koji tjedan poštene njege biti prave ljepotice.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
malo sam se ušuljala u tvoj vrt, i bogme sam imala što za vidjeti, divna raskoš vrsta i boja kod tebe .A ja sam jučer bila u bauhausu i nema ništa živo... pustoš
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Hibiskusi su ti fantastični. Sve je lijepo, ali oni kradu oči. A lijepo si se i ponovila, čestitam!
![]() |
|
![]() |
|
Danas sam bila u baumaxu,kad tamo veliko sniženje
afričke ljubičice ![]() ![]() ![]() orhideja ![]() oleanderi ![]() ![]() imam ga i ja ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
toni,sarajka,guta Fee,Horti,Glikica,milica7,monstera,
Anthea - hvala vam na posijeti i na lijepim riječima. monstera-onaj cvijet mi je u tegli,jer ne prezimi u vani. svima ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
koje šarenilo kod tebe....divno!!!
![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() Na njega sam mislila.... |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ljepota na sve strane.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Krasno cvijeće, hibiskusi posebno, a tek ruselija.....
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Veseli me vidjeti nove slike!
Opet si me zadivila svojom zbirkom hibiskusa, prelijepi su
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
prošetah od početka do kraja,predivno,ma zaista je uživanje posjetit tvoje cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
penjačica na garaži zajedno sa hederama
![]() ![]() ![]() ![]() muškatna kadulja ![]() gaura ![]() pupavice ![]() ![]() cosmos ![]() clerodendron ![]() poklon od MM ![]() ![]() hibiskusi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |