kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 47> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kamelia,jako puno lijepog cvijeća imaš,vidim da se već pripremaš za sljedeću sezonu,ja bih kaktuse sad posijala,to je samo moj prijedlog.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
dadinice,stefica.n-hvala vam na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
za cvijece
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Prošetala sam i uživala
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Mislim da bi trebala imati mahunice,ali ja nisam nikada puno obraćala pažnju na to
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo izgleda.....Malo sam tražila i vidjela da ima neke plodove u obliku mahunice, možda je to neka druga vrsta.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Milice nisam vidjela da stvara sjeme,zato imam pun vrt sadnica.Kad je jednom imaš nemožeš se je riješiti.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Da li ima sjeme ova kako je ti nazivaš, akacija, Bristly locust.?
|
|
|
|
![]() |
|
Hvala Mari,begonije držim na sjevernom prozoru u hladu.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sjemenke koje čekaju sljedeću sezonu
![]() oleander ![]() hibiskus ![]() žuta liza ![]() ![]() sukulenti ![]() ![]() ![]() ![]() begonije ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() difenbahija ![]() fuksija penjačica ![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
dali misliš na ovaj puzavac
![]() |
|
![]() |
|
Anaida-
![]() stefica.n- ![]() milica7- ![]() Mari,5510- ![]() moon- ![]() mali kaktus- ![]() jagoda- ![]() Belina- ![]() anđelkad- ![]() Hvala vam cure moje na lijepim riječima za moj vrt.Trudim se da bar malo vode dobije svaka biljka,ali bojim se da će moj izvor vode za cvijeće presušiti.Ja i nepamtim kada je kod nas zadnji put padala kiša,iako imam tri bunara vodu za cvijeće vozimo u cisterni. |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Lipe su ti biljčice i dobro se drže na ovoj pržionici ma kao da je proliće ženo a ruselija je wooow
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Kamelia,
prošetala sam tvojim vrtom,a ljepote svih boja ![]() šaljem ti jasmin kako smo se dogovorile,čekam i mahunice,pa da i to dobiješ. Imaš prekrasnog cvijeća,vanjskog i kućnog
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Kamelia kompletno sam pregledala tvoj vrt i cvijeće ...Drago mi je da si nam konačno pokazala ljepotu koju imaš i koju do sada nismo uspjeli vidijeti...Imaš puno prekrasnih biljaka...Kolekcija hibija, kolekcija ljiljana, ruže, oleandri.. Drago mi je da je amarilis koji sam ti poslala procvjetao lijepim cvijetom...Samo tako nastavi sa pokazivanjem tvoga cvijetnog carstva, jer dio njega je i u mojem vrtu...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobar ulov
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno, a noviteti prelijepi
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
noviteti svi u rozastim tonovima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Imala si dobar ulov.... Lijepo cvijeće si ulovila....
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |