Ljetni jorgovan - buddleja daviddi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 11> |
Korisnik | |
radoja956 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Belina, divne su ti budlejice.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Silvy! Mislim da će ti se primiti budleja. Ovu moju malenu su gazili i lomili i eto na moju radost živa je.... Imam i ja jednu malenu bijelu koja je počela cvjetati u mom slavonskom vrtu. Ja sam reznice najprije zabola u posudu pa kada su se sigurno primile preselila u vrt....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
milice7, predivna boja budleje koja je svašta prošla i podarila ti cvjetiće.
![]() Dobila sam od Mire K, reznice bijele, pa ću ih skratiti i zapiknuti u vrt. Vidjeti ćemo koliko će ih se primiti. ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ajama, već sam mislila da mu nema spasa i baš sam sretna što je ostala....
|
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
milice boja je super.baš dobro da je opstala.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kod mene isto procvjetao ... Posađena mala grančica, s korjenom u 6 mj. ali je nekoliko puta pogažena i slomljena ( radili se drugi radovi), nije namjerno i sada evo cvjeta.Baš se veselim....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
neznam zasto al meni se posusila i bijela i ljubicasta budleja ..
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Drage forumašice i forumaši! Evo da Vam se javim sa izvještajem o mojim grmićima donešenim iz St prošlu jesen... Posadila sam ih u dvorište, na premali razmak (od jedno 40cm)
![]() ![]() Vaši grmovi su divni od reda, nadam se još kojoj sličici... Koliko najbliže zidu bi ju smjela posaditi? Dobila sam upravo za rođendan (malo uranjen poklon), još dvije sadnice budlejice ![]() Nemam baš preveliko dvorište, pa čak razmišljam da jednu posadim na selu u voćnjaku, ali neću ju moći zaljevati nego jednom tjedno, možda to ipak onda nije dobra ideja? Evo malo da prokomentiram i puzavicu... zanimljiva je i lijepa, ali moram priznati, ovi Vaši grmovi na slikama su mi ipak puno ljepši... Jedva čekam da moji dobiju neku formu i uklope se u naš vrt! |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Vidjela sam je u MBM -u ![]() Malo je drugačija od ovih koje mi imamo. Slika sa neta: ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Jako se lako primaju reznice, jedino treba brinuti dok je mlada biljka kasnije raste bez ikakve posebne njege, moje je narasla dva metra i pretvorila sam je u stablašicu, otkinula donje grane i otišla je u visinu.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
i ja mislim moj da se posusio iz istog razloga..iako sam tu,nisam ga zaljevala ,nisam uope ocekivala da ga izgubim...dobila sam novu reznicu ,valjda ce me ovo ljeto uveseljavati svojim cvjetovima.sad imam i bijeli ,čuvat cu ih |
|
Vir |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Moram priznati da se i meni jedan osusio i to za zeleno-bijelim liscem. Sadnica je bila mala, a ja sam tada dolazila samo vikendima. Ocito se posusila zbog predugog razdoblja bez vode.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kamenjar jedina nisi sigurno, a sigurno je povenuo jer si mu možda prekinula korjenčiće, lani se tek zakorjenio pa je bio osjetljiviji
|
|
![]() |
|
ja sam vjerovatno jedina osoba kojoj je propo ljetni jorgovan ,zasto? nemam blage veze,u jesen sam ga prenijela i posadila u drugi vrt i mozda sam ga sa tim ubila
|
|
Vir |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |