Seoski vrt u slikama |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 21> |
Korisnik | |
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Šeflera, prekrasno i hvala ti što si me podsjetila na orahovac. Imaš li recept?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Pa ti si prava umjetnica za fotografiju!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Kiša pada, vjetar puše, grane se savijaju, ali priroda i dalje buja.
Jučerašnje brzinske fotke u pauzama između kiše i drugih obaveza. Mali plavi iris procvao ![]() ![]() ![]() ![]() smokva ![]() orah će još malo biti spreman za izradu Oarahovaće ![]() loza ![]() Priroda je zaista fenomenalna. Mali bunar na listu od jorgovana ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Mali cvjetni raj....
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sve je super, ali žuto- plava kombinacija perunika je nešto posebno! Što priroda stvori......
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Svašta nešto se dešava u ovom našem "seoskom imanju".
Cvjetića ima sve više i više. A svaki novi procvjetali ljepotan nas razveseli! Pa evo nekih detalja iz našeg vrta slikanih ovih dana. Ovo je optimist koji se zadržao na ukrasnom luku. Sve ostalo se sprema otići u sjeme. ![]() karanfilčeki su se počeli otvarati. Bit će ih cijela šuma i razne boje. Za sada su samo ovi pokazali lice. ![]() ![]() Neveni ![]() roza ružica ![]() crvena ružica ![]() napokon jedan svjetliji vučjak ![]() a evo i naše famozne klupice za odmor. Ispred nje se sve plavo-žuti od perunika. Prekrasne su. ![]() ![]() ![]() A iza klupice još malo ![]() A jučer nisam mogla odoljeti da ne udomim još malo pelargonija i gazanija. Neka rastu. ![]() A ona žuta ljepotica je neumorna ![]() Toliko za sada. U idućim mjesecima će se svašta dešavati. |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Za to je zaslužna moja Šefa. Ona je kreator svega toga. ![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Makro slikice čuda čine. ![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Krasno! Takav seoski vrt (pun k'o oko:) pokušavam i ja napraviti. Svaka čast!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ovako, ne znam od kuda da počnem...
Kao prvo sve vam je super, toga ste valjda svjesni!!!5+
Kao drugo, postajem ovisnica o vašim slikama i komentarima!!
Kao treće, imanje vam je jako lijepo uređeno pa me interesira gdje ste sve dobivali ideje???
Ma pod razno: imate izgleda super položaj, pogled koji odmara a kada je upotpunjen ovako lijepim cvijetom onda mi stvarno zastaje dah!!!
Svaka čast, genijalaci!!!
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Jučer i ja na svom ranču pronašla iglicu i donijela je kući .A jeste me digli svojim slikama! Izgledala je tako ogromna , a kad ono- jedva vidiš u travi.
|
|
![]() |
|
Ma nije ona njega fkrala ni od koga. Tih biljkica imaš uz samu cestu od Rijeke prema Jelenju. Tada smo se uzbrdo vukli iza nekog kamiona i tako ih Šefa i primjetila. ![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ja ne bum izletela kak Šefi iz auta, fkrala pelcer iglice, već bum poštenski se sela na terasu i sve dobro provjerila!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ptičice su preslatke. Moje kućice u vikendici isto su nastanjene, ali ptičice budu jako zbunjene kad mi dođemo, jer inače je mir i tišina. Prošli su se puta razbježale, a sad ćemo vidjeti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
super fotke...meni ptičice uglavnom odlepršaju dok ja odem po aparat
![]() |
|
![]() |
|
Daleko, daleko... Daleko od botaničkog!
Ne stignem slikati ovih dana jer dođem skoro po mraku, ali iskopala sam neke fotke od vikenda! Obećala sam vam slikice stanovnika našeg imanja koji su kao i mi svojevoljno nastanili ovo staro imanje! Fotke su na ful zumu jer je tatek vrlo nepovjerljiv Gleda s visine jel zrak čist ![]() Spušta se niže i bliže ![]() ![]() ![]() kuca na vrata ili broji ili... ![]() ![]() ulazi u rupu i na ovu doljnu - kroz stražnja vrata izljeće van. Tu ga nisam uspjela uloviti jer me uvjek zeznuo- ili izleti ranije ili kasnije! A lastavice obljeću pokošeno dvorište u potrazi za uznemirenim bubicama. A tek njih uloviti u kadar!! No uskoro će i one prestati toliko puno loviti pa će tu pa tam i koja sletjeti na žicu pa ću ju probat u gro plan metnut! ![]() Imamo mi još jedan dom za upotpunit. Zadnje dvije godine tu se gnjezde slatke male ptićice kojima neznam ime. Još nisu stigle,ali nadam se da još nije kasno. Krevetac ih čeka. ![]() Jednom prilikom ću vam snimiti pjev kosa! neopisivo! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Šefi i Miha, pa vi ćete nas svih prestići, što je to botančiki vrt, preselili sve parkove na svoje imanje - prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
.....pa potrositi ce mi se ekran od silnog gledanja krasnih slikica
![]() |
|
![]() |
|
Smislit ćemo nešto Silvek!
|
|
![]() |
|
Ak je iglica u pitanju, ja neznam da li ima sjemenke. Mi smo tu biljkicu donijeli iz Gornjeg Jelenja kada smo se vraćali sa vikend izleta. Kad smo je vidjeli, Šefa je izletjela iz auta, doslovno ju iščupala iz kamenjara i zapiknula u zemlju po povratku doma. Kad ju je izvadila bila je jedna mala stabljikica sa jednim cvijetom i dva tri listića i skoro bez korjena. |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |