Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 374>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 14:47
vidiš kako lijepe ruže imaš a u pozadini one narančaste vidi se i lijepi cvijet čuvarkuće

PS tebii Lantani je zajedničko da svaka od vas ima brata jel tvoj brat neoženjen, pa mogao bi doći u obzir kao kandidat za udaju u Primorje
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 09:52
Moj vrt nažalost nije baš raskošan kao što je znao biti. Od ljetnog cvijeća najizdržljivije su se pokazale cinije, sad će i njih vjerovatno dotući ova bura.
One moje kamene zidove nikako da dovršim.
Ipak, razveselile su me ovih dana ružice, odlučile procvjetati

Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2012 u 13:22
I ja sam ujutro šetala,ali se nisam stigla javiti,ti si pravi čarobnjak kad ti toliko cvijeće uspjeva po tvojoj vrućiniTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 03:37
sve je baš lijepo, ali slažem se s Lantanom u vezi favorita
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2012 u 22:59
Koja rapsodija boja i cvijeća kod tebe Clap. Krasne su ti vodenike, ja ih obožavam, ali nemam baš hlada. Bez obzira na velike vrućine uspjela si održati vrt cvjetnim. Cikas je nešto posebno, a ove dvije ljepotice su moji favoriti

život je more
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 14:35
smile64
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2012 u 00:44
Originalno poslano od člana tikvić tikvić napisao:

Draga Otok ti si stvarno preskromna!!!
 Tvoj vrt je uvjek raskošno lijep!!!!!

Potpisujem tikvić! Clap
Rijeka

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 14:38
Ma bugice su za čistu desetku.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2012 u 23:12
Predivno je u tvom vrtu, šetati, gledati i uživati smile55
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2012 u 14:18
Užitak je gledati tvoje slike i čitati tvoje postove !!  Ali čitavši tvoje postove (bratov podvig s cikasicama) prisjetim se svojih neuspjeha !!  Jutros sam pipala svoje cikasice, (naučila od malog kaktusa ) jer izgledaju polumrtvo, i u jednu su mi upali prsti, mekana kao zrela smokva !! Jel ostao koji gomoljić na velikoj cikasici, neću i ne mogu odustati od njih !!

smile219

A ruže su nagrada za sav tvoj trud !!  Prelije su ti !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 10:11
Prekrasne su ti!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2012 u 19:45
nema šta ljubav prama biljkama vam je u genima čestitke tvom bratu..a tvoje cvijeće, nemoj biti previša skromna, uspijeva koda je u tropima negdje
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2012 u 23:30
krasne ružice
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 14:08
Sve veselo oko tebe,susjediceClap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2012 u 22:09
Prekrasno smile64
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2012 u 19:03
Prekrasne ruže,one uvijek znaju razveselitiTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 10:25
ruže su ti baš lijepe i zdrave ali mene najviše oduševljavaju sukulenti smile57
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2012 u 21:48
ja ne primječujem sušu u tvom vrtu jer je sve prekrasno smile64
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 12:32
I mene su razveselile tvoje ružice... Uvijek, baš uvijek kad bilo što o Lošinju čujem, pročitam, vidim - uvijek na tebe pomislim!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2012 u 23:13
Ako je dogovor za ove bugenvile 10 uspjelih cikasica, pazi da te brat ne prevari pa sakrije desetu Wink. Predivne su i neobične, isplati se pomučiti za njihovo preseljenje.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.