Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Triša piše dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Triša piše dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 40>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 21:34
Triša, sve, baš sve je jako lijepo! Sviđa mi se plava ruža i kamenjari, sve izgleda tako svježe, zeleno, rascvjetano...ahhhhh
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 21:25
Ne znam kako ti samo uspjeVA biti na toliko mjesta istovremeno i obaviti toliko poslova odjednom, ti si TRIŠICA -SUPERNONICA!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 21:23
Još malo detalja iz mog dvorišta.
Dok me nije bilo procvala je i plava ruža
U ovom vrtiću cvjeta crvena dalia, ali pune su pupoljaka i veće od pola metra i druge, ne znam koje boje.
Jedan pogled s ulaznih vrata s vrha stepenica
Svakodnevno se događaju nove promjene, koje me jako vesele, pa ih ovdje moram podjeliti s vama.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 21:19

Nove cvjećke došle s  riječkog sajma:

lantana
pelargonija
crvena vodenika
crveno bijela dalia

RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 20:41
Konačno sam se vratila doma, a ovaj sam dnevnik rezervirala, a stvari koje se ovdje događaju u Rijeci i neću tu stavljati ništa drugo.
Bilo je dosta kiše pa  se moje dvorište šareni  i predivno je. Dragoljub je pun cvjeta, petunije, surfinije, pelargonije, oksalis sve je u punom cvatu, ali ipak su najljepše ruže - procvala mi je i plava (nije baš plava ali je poseba), frezije pokazuju cvjetiće, ali dosta priče idem staviti slikice.
RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2008 u 09:43
Hvala, hvala....

Znaš da mi se noćna frajla primila!!!Thumbs%20Up
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 22:45
Fala, fala, falasmile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 19:44
Franjice može rasti gdje god hoćeš, meni je na suncu od 11 ujutro do zalaska.
Za sjeme ne znam, ali upiknula sam jednu malu grančicu, koja se drži i čini mi se da se zakorjenila, Ako ta uspije otrgnut ću ih desetak, zabosti i svi ćete dobiti u slijedeće proljeće pelcerić, ali s korjenom, jer ovo bez korjena meni baš ne ide.
RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 13:47
E baš si otkačena!!!!Tongue
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 13:00
ma glavno da kuca laje LOL

ajd neću više ići off topic Embarrassed
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 12:58
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

LOL a sjeme hoćeš...jel? hihihi 

ha,ha,ha,...jesi otkačena
Kako ono kažu: ne laje kuca radi sela nego radi sebe ... -  tako nekako to ide!!!TongueSmileLOL
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 11:44
Trišice - mislim da ne moram niti naglašavati da mi se kozjak jako, jako dopada. Može li rasti na vručem, vručem mjestu sa puno sunca cijeli dan?
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 11:39
 LOL a sjeme hoćeš...jel? hihihi 
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 10:57
Iris smile155 već od prije mi se sviđao ali sam ga miješala sa ostićem, ali mi je svejedno prelijep kako god se zvao!!!!
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 10:34
mislim da bi proljeće i iris htjele užicati malo sjemena kozjaka Embarrassed kad bude
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 09:51
Stvarno ti je prekraaaaaaaaaaaaaaaassssaaaaaaaaaaannnnnnnnn!!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 08:51
Kozjak je trajnica, kod mene cvate cjelu godinu, ne prestaje, ovaj je star tri godine, prekrasna i jako zahvalna biljka.
RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2008 u 08:47
Triša vidim sve je pod kontrolom, ali imam i pitanje...
Ovaj kozjak, da li je to trajnica, kakav je za održavanje, kako brzo raste???
Cvijet mi je prekrasan!!!!
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 23:58
Stvarno je već sve veliko...ja ću još čekati na dalie i dragoljub...
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 22:56
Kak je to sve napredno kod Triše! smile64
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 40>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.