Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 113114115116117 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anabistrica, drago mi je da si mi prošetala dvorištem i da ti se sviđa kod mene
![]() ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Svakim danom sve lijepši i lijepši... ruselija ti je prekrasna
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Predugo nisam bila u tvom vrtu, sad sam ponovo uživala, naročito u raskoši ruselije koja odozgora slikana izgleda ko nečija luda frizura. I onaj grahek (lablab) ti je prekrasan. Neki dan sam ga vidjela u Botaničkom vrtu u Zagrebu ali nije bilo niti jedne sjemenke na dohvat ruke
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Neću ja ništa o tome, Free je bila domaćica, čekamo nju da se oglasi, negdje je zapela danas. Al nismo se slikale, nismo imale vremena, a fotić u torbi, jadan nje stigao na red od naših palacanja jezika. To je bilo sve u isti glas: i pitanja, i odgovori, i komentari, i stanka u pol rečenice-misao nestane, i cerekanje...ko bi se još i slikanja sjetio ?
|
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
a ja gledam okupljanja forumaša i nigdje ništa o tome
![]() |
|
![]() |
|
Hvala curice na posjeti, drago mi je da vam se moje cvećke sviđaju. Inače, ovaj vikend sam bila malo u skitnji do Podravine, pa sam skoknula u Međimurje do naše Free koja me je skupa sa Malom Kaktusom dočekala kao da dočekuju ..... ma ne znam koga ! Bile su divne, nemam riječi ! MK je donijela kutiju sa kaktusima i sukulentima koje je skužila da mi trebaju, a Free je odmah uhvatila štihaču i krenula u akciju.....Svašta sam dobila. A da torta ne bude bez šlaga, tako sam i ja na kraju iz Međimurja donijela morsko kamenje, od kojih jedan još miriše na more
![]() |
|
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
datura mi je predivna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() super ti je ispala slika ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ruselija ti stvarno fantastično izgleda!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...kako krasna ruselija
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Onda se moramo dogovorit samo sam malo rijeđe jer mi nešto šteka komp pa nekako čemo još vidjeti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dmirce, od Nostalgije do mene je 20-tak min lagane šetnje, a onda
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
I ja opet malo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ksan, vijolica
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Prekrasno!!!
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Kako je lijepo
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Hvala Aralija, ta ruselija i mene već neko vrijeme oduševljava !!!
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Još uvijek je lijepo i rascvjetano a posebno dubrovački koralj (ruselija) me oduševila svojom bogatom cvatnjom
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Carol, odi na vodeno bilje i naći ćeš vodeni zumbul, ma prelijep je...
|
|
|
|
![]() |
|
izvolite još nešto iz Slavonije :
![]() /100_1552_zps7f7ab4f0.jpg"> ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 113114115116117 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |