Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 142> |
Korisnik | |
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
datura mi je predivna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Hvala curice na posjeti, drago mi je da vam se moje cvećke sviđaju. Inače, ovaj vikend sam bila malo u skitnji do Podravine, pa sam skoknula u Međimurje do naše Free koja me je skupa sa Malom Kaktusom dočekala kao da dočekuju ..... ma ne znam koga ! Bile su divne, nemam riječi ! MK je donijela kutiju sa kaktusima i sukulentima koje je skužila da mi trebaju, a Free je odmah uhvatila štihaču i krenula u akciju.....Svašta sam dobila. A da torta ne bude bez šlaga, tako sam i ja na kraju iz Međimurja donijela morsko kamenje, od kojih jedan još miriše na more
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
a ja gledam okupljanja forumaša i nigdje ništa o tome
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Neću ja ništa o tome, Free je bila domaćica, čekamo nju da se oglasi, negdje je zapela danas. Al nismo se slikale, nismo imale vremena, a fotić u torbi, jadan nje stigao na red od naših palacanja jezika. To je bilo sve u isti glas: i pitanja, i odgovori, i komentari, i stanka u pol rečenice-misao nestane, i cerekanje...ko bi se još i slikanja sjetio ?
|
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Predugo nisam bila u tvom vrtu, sad sam ponovo uživala, naročito u raskoši ruselije koja odozgora slikana izgleda ko nečija luda frizura. I onaj grahek (lablab) ti je prekrasan. Neki dan sam ga vidjela u Botaničkom vrtu u Zagrebu ali nije bilo niti jedne sjemenke na dohvat ruke
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Svakim danom sve lijepši i lijepši... ruselija ti je prekrasna
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Anabistrica, drago mi je da si mi prošetala dvorištem i da ti se sviđa kod mene
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Belica, hvala ti na posjeti i navrati opet, bit će još pokoja slikica ove jeseni !
|
|
|
|
![]() |
|
Malo smo se ponovili:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Čuvari dolaze na svoje:
|
|
|
![]() |
|
I malo ruža:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
A za kraj......
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Pa susjedica, gdje si mi ti ? Kad ćeš navratiti ?
|
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Sviđa mi se ova ideja s djetelinama oko čuvarkuća. Možda prekopiram.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Anabistrica, ta djetelina " pada s marsa", ja ju ostavm svugdje, a kad zasmeta, jednostavno počupam taj dio gdje njie dobrodošla. Inače popunjava prazan prostor. A ima i lijepe sitne žute cvjetića.
|
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Red sukulenata, red ruža, red kaktusa, red po red pa obilje prekrasnog cvijećs
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Lijepo si se ponovila...a sa notićem me ubiješ svaki put. Mljac.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prosetala i nauzivala se....
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Da ti pošaljem takve crvenolisne djeteline?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |