Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - gerberi1 - decoupage galerija radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

gerberi1 - decoupage galerija radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 41>
Korisnik
Poruka
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 588
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 20:26
hvala Mima35...Smile
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 11:22
Originalno poslano od člana Mima35 Mima35 napisao:

Prekrasna kutija i najbolje želje za što brži oporavak.

eto,
mima me preduhitrila s komentarom... Smile 

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2012 u 08:29
Svako malo se vračam na tvoju ljepoticu možeš mi obijasnin način stavljanja svile na unutrašnjost ja sam pokušala ali je izgledalo ko da je bio tornado
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2012 u 19:41
hahaha..joj bas sam se nasmijala...mogu nema problema...ja sam iskrojila svilu po kutiji i ostavila sam 2cm za savove,svilu sam nasila na jako tanku spuzvu i onda sam sve spojila.Ubacila sam u kutiju i poravnala rubove.Prvo sam sa toplim ljepilom ljepila dno,pola,pola...onda sam ljepila stranice i na kraju poravnala vrhove i to je to...nadam se da sam malo pomogla...smile78
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2012 u 20:15
evo me opet...nasla sam jednu staru kutiju od pletece masine....sad je oslikana i malo ju je teze bilo uslikati ali evo....
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2012 u 20:18
evo jos jedan detalj sa strane...
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 432
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2012 u 20:23
predivna kutija smile94
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2012 u 20:26
To je bio posao, bravo, prekrasna je !!!!
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2012 u 08:37
Savršena i hvala na obijašnjenju ja bi definitivno trebala 1000g da uspijem obuč kutiju ako jednom uspijem pokazat ču ti prvoj

Na vrh
TinnčicaM View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 248
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TinnčicaM Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2012 u 13:34
Super izgleda!!
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2012 u 20:18
Odlično!!!
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2012 u 06:49
hvala drage tete salvete...imam jos par komada u izradi i jednu cijelu spavacu sobu....(ormar,komode,natkaslice)....cim zavrsim(trebace mi mjesec dana samo za smirglanje) uslikacu da vidite,,,,dotad veliki pozdravi od Gerbera1....
Na vrh
kerber View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kerber Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 22:30
krasni radovi, kutija mi je baš romantična...jedva čekam namještajClapStar
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2012 u 20:33
hvala vam najlejpsa...evo me sa nekim radovima..uspjela sam samo dva natkaslica dosad zavrsiti,ostalo kad stignem...ovo su prvi radovi u shabby chicu....nisam bas zadovoljan ali za prvi put je ok....
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2012 u 20:35
evo jedan detalj sa ladice....
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2012 u 20:37
ovako izgledaju zajedno...jednaki a razliciti....
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2012 u 20:40
kad sam nalijepila salvetu nije se uopce primjetila(cupkala sam je),poslije sam presla preko cijelog natkaslica sa farbom da dobije starinski stih,pa tako i preko salvete....odmah sam znala da sam pogrijesila jer su se rubovi vidjeli nakon boje....za drugi put cu znati da ne prelazim preko nje....:)

Na vrh
leptirek View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 209
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leptirek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2012 u 22:58
smile227
Ovo je divno!!
Čitkala sam od početka i saznala puno korisnih informacija :)
Zanima me jedna stvar što se tiče flaša.. Moraju li se one peći u rolu?
Planiram napraviti par flašica za poklone, ali ne znam kako to točno fukncionira pa bi mi bilo drago kad bi dobila par savjeta :))
Boje i sve znam,, ali ne znam proceduru Confused
I još jednom svaka čast, puno sam naučila čitajući početak Wink
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2012 u 08:35
Neznam za tebe ali meni su super i ak ti baš nikak nisu po volji pokloni ih mojoj mami ona si ih tak silno želi a ja joj nestignem napravit,normalno ona bu tebi dala svoje pa ti opet ispočetka i tak dok to nebu ono kaj si zamislila

Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2012 u 09:18
hahahaha...ovo je dlicno crvena dalija...hvala ti najljepsa,vec su u sobi kod mene,ali mozemo mi mami napraviti nove ako zeli....Wink.......leptirek,evo malo objasnjenja za flase....ako zelis peci u pecnici kupi lak za keramiku i premazi jednom,ostavi da se posusi i peci u pecnici na 130 sat vremena...mogu se prati u perilici,ali ja ih perem normalno na ruke...ako zelis drugu varijantu onda ti ide obican lak na bazi vode,najmanje dva sloja a izmedju svakog susenja mora proci bar dva sata....eto,nadam se da sam pomogla bar malo....Tongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 41>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.