Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 112113114115116 142> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasne ruže.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Arim, zapravo nije okupljane, bila mi je Dijana sa svojom familijom u posjeti. Ajde i ti ulovi bar malo vremena pa navrati ovih dana.
evo sam nešto poslikala, ruže su opet lijepe: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Bila sam u frci,početak je faulteta,selidba,pa fizikalna... Čak sam te jedan dan škicnula kada sam se vraćala iz bolnice,nisam bila sama pa se nisam zaustavljala :) Jesam dobro skužila,uskoro neko okupljanje imte u planu? |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ja samo gledam bez komentara, komentirat ću u ponedjeljak uživo ako bude sve po planu.
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ovo je moja kćer dobila, moram vam pokazati, nevjerojatna je :
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Aralija, kod mene red ovoga red onoga, ko najfinija slanina, jo mi samo fali pokoji paradajzić
![]() Sagare, notić je i nene iznenadio odom drugom cvatnjom, nisam to očekivala, baš je lud ! Kamenjar, upravo se spremam večeras u tvoje kaktuse zaviriti, vidjela sam da ima nešto lijepo i novo. Dadinica, imam negdje i crvene djeteline, hvala. To ja pustim neka raste, jer sve je bolje od korova. |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Da ti pošaljem takve crvenolisne djeteline?
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prosetala i nauzivala se....
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Lijepo si se ponovila...a sa notićem me ubiješ svaki put. Mljac.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Red sukulenata, red ruža, red kaktusa, red po red pa obilje prekrasnog cvijećs
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Anabistrica, ta djetelina " pada s marsa", ja ju ostavm svugdje, a kad zasmeta, jednostavno počupam taj dio gdje njie dobrodošla. Inače popunjava prazan prostor. A ima i lijepe sitne žute cvjetića.
|
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Sviđa mi se ova ideja s djetelinama oko čuvarkuća. Možda prekopiram.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Pa susjedica, gdje si mi ti ? Kad ćeš navratiti ?
|
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
A za kraj......
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I malo ruža:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Čuvari dolaze na svoje:
|
|
|
![]() |
|
Malo smo se ponovili:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Belica, hvala ti na posjeti i navrati opet, bit će još pokoja slikica ove jeseni !
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 112113114115116 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |