Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 142> |
Korisnik | |
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kolko je star? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
burito ti je maneken pravi
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Koja divota !!!
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
jako jako lijepo....ruze su naravno br 1
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Drage moje, volim vas vidjeti kod mene, dođite mi opet.
Burrito je stvarno krasan, samo nikako da procvate, a koliko je star ? Nemam pojma, imam ga već dugo, ali i raste dosta brzo. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dadinice, jel nemaš burrito ?
|
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Nemam....
Do nedavno nisam ni znala da postoji. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Onda ćeš ga imati na proljeće, ok ? Ako nećeš, samo reci ?
|
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
A mogu ja odgovorit?
|
|
![]() |
|
Ajde anđelkad ?
|
|
|
|
![]() |
|
E pa ostavljam misto za jednog na proliće ili ga ti lipo pošalji na litovanje kod mene!
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Nema frke za burito, na proljeće ću ga razmnožiti pa ćete dobiti.
Ružo ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pa... ovaj.... naravno da hoću!!!!
![]() ![]() ![]() Em je prekrasan, em ne bode... A meni i tako i onako sve treba... Al' sam bila blaženo glupava i skromna dok nisam otkrila ovaj forum! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Šetam i krasan ti je taj burrito i taj do njega ljubičasti
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Štefice, imat ćeš i ti burito i "taj ljubičasti" , a to je tradescantia. Jao, kako ćeš se navuć na sukulente
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tvoj burito je već magistrirao a moj je još u vrtiću !! Jedva čekam da i moj toliko poraste !! Lijepe pozdrave ti ostavljam !!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |