Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 142>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 13:57
Ova dama je već kapitalac, na proljeće ću joj priuštiti jedno friziranje:

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 13:53
Slijedi nekoliko slikica na kojima ću vam pokazati nešto što se tek radi, to su samo dijelovi, a konačnica će biti tek na proljeće. Ipak nazire se već "to nešto" pa procijenite:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 13:35
i ova ruža je toliko zahvalna, da ju treba razmnožiti po cijelom svijetu:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 13:32
Evo nekoliko novih slikica, da me ne zaboravite:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2012 u 07:37
Free, bome tvoj burrito je već maturant, Moon ima vrtićku skupinu, ali narasti će oni. Kad su mali nekako polako rastu, ali kad krenu onda kao da sve brže rastu.
Dmirce, dobro mi došao, mislim da griješiš, ono je ipak tradescantia glavom i bradom, a i cvala je nedavno, pa i to potvrđuje njenu ID. A mi dva nikako da popijemo smile142 ?

Hoya, lijepo od tebe što si svratila k meni. Kad premještam burrita jako pazim, polako i oprezno rukama obuhvatim teglu, pogledam da li će negdje zapeti i tek onda ga lagano podižem i nosim tamo gdje treba....pa opet oprezno i nježno ga postavljam na njegovo mjesto. Naravno da i tako pokoja bobica otpadne, al ne puno.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2012 u 06:27
Burrito me oduševio. Da li ga ti uopće ddirneš ?
Moji su imali tako duge grane, ali nisu bile bogate bobicama. Na svaki dodir padalo ih je na desetak.
Dobro, sada imam puno malih "buritića", ali ovakav primjerak kao tvoj ipak je veće bogatstvo!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2012 u 23:22
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Tvoj burito je već magistrirao a moj je još u vrtiću !!   Jedva čekam da i moj toliko poraste !!  Lijepe pozdrave ti ostavljam !!!smile57
moj je onda u jaslicama LOL
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2012 u 22:53
a taj simpatični ljubičasti ti je roe
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2012 u 01:51
Tvoj burito je već magistrirao a moj je još u vrtiću !!   Jedva čekam da i moj toliko poraste !!  Lijepe pozdrave ti ostavljam !!!smile57
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2012 u 14:37
prekrasni sukulenti.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2012 u 14:32
Hvala Štefice, imat ćeš i ti burito i "taj ljubičasti" , a to je tradescantia. Jao, kako ćeš se navuć na sukulente Wink
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2012 u 14:02
Šetam i krasan ti je taj burrito i taj do njega ljubičasti Clap
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2012 u 10:52
Pa... ovaj.... naravno da hoću!!!!
Em je prekrasan, em ne bode... A meni i tako i onako sve treba...
Al' sam bila blaženo glupava i skromna dok nisam otkrila ovaj forum!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2012 u 10:08
Nema frke za burito, na proljeće ću ga razmnožiti pa ćete dobiti.
Ružo Hug
Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2012 u 07:55
za žutu ružu, predivna je
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2012 u 07:23
E pa ostavljam misto za  jednog na proliće ili ga ti lipo pošalji na litovanje kod mene!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 22:40
Ajde anđelkad ?
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 21:26
 A mogu ja odgovorit?
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 21:23
Onda ćeš ga imati na proljeće, ok ? Ako nećeš, samo reci ?
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2012 u 21:11
Nemam....
Do nedavno nisam ni znala da postoji.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 110111112113114 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.