Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ova dama je već kapitalac, na proljeće ću joj priuštiti jedno friziranje:
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Slijedi nekoliko slikica na kojima ću vam pokazati nešto što se tek radi, to su samo dijelovi, a konačnica će biti tek na proljeće. Ipak nazire se već "to nešto" pa procijenite:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
i ova ruža je toliko zahvalna, da ju treba razmnožiti po cijelom svijetu:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo nekoliko novih slikica, da me ne zaboravite:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free, bome tvoj burrito je već maturant, Moon ima vrtićku skupinu, ali narasti će oni. Kad su mali nekako polako rastu, ali kad krenu onda kao da sve brže rastu.
Dmirce, dobro mi došao, mislim da griješiš, ono je ipak tradescantia glavom i bradom, a i cvala je nedavno, pa i to potvrđuje njenu ID. A mi dva nikako da popijemo ![]() Hoya, lijepo od tebe što si svratila k meni. Kad premještam burrita jako pazim, polako i oprezno rukama obuhvatim teglu, pogledam da li će negdje zapeti i tek onda ga lagano podižem i nosim tamo gdje treba....pa opet oprezno i nježno ga postavljam na njegovo mjesto. Naravno da i tako pokoja bobica otpadne, al ne puno. |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Burrito me oduševio. Da li ga ti uopće ddirneš ?
Moji su imali tako duge grane, ali nisu bile bogate bobicama. Na svaki dodir padalo ih je na desetak. Dobro, sada imam puno malih "buritića", ali ovakav primjerak kao tvoj ipak je veće bogatstvo!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tvoj burito je već magistrirao a moj je još u vrtiću !! Jedva čekam da i moj toliko poraste !! Lijepe pozdrave ti ostavljam !!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Štefice, imat ćeš i ti burito i "taj ljubičasti" , a to je tradescantia. Jao, kako ćeš se navuć na sukulente
![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Šetam i krasan ti je taj burrito i taj do njega ljubičasti
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pa... ovaj.... naravno da hoću!!!!
![]() ![]() ![]() Em je prekrasan, em ne bode... A meni i tako i onako sve treba... Al' sam bila blaženo glupava i skromna dok nisam otkrila ovaj forum! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Nema frke za burito, na proljeće ću ga razmnožiti pa ćete dobiti.
Ružo ![]() |
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
E pa ostavljam misto za jednog na proliće ili ga ti lipo pošalji na litovanje kod mene!
|
|
![]() |
|
Ajde anđelkad ?
|
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
A mogu ja odgovorit?
|
|
![]() |
|
Onda ćeš ga imati na proljeće, ok ? Ako nećeš, samo reci ?
|
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Nemam....
Do nedavno nisam ni znala da postoji. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |