Pomoć za početnika |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
lidac1 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala na savjetima. Jucer sam joj prvi put dodala gnojivo sa zeljezom. Naime, uzela sam list sa slike i napravila malu turneju po poljoprivrednim apotekama iliti mjestima gdje se prodaju sredstva za zatitu bilja. Na svakom mjestu sam dobila drugaciji odgovor (hrđa, pjegavost,...)
![]() ![]() Hvala puno!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
marijana ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Travanj 2008 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 67 |
da li si tu ružu prihranila od kad je kod tebe, možda je samo gladna pogotovo ako cvjeta
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Pozdrav! Nemam baš puno iskustva s ružama, ali prvo mi pada na pamet da nije previše ili premalo zalijevana, ili joj ne odgovara mjesto.
|
|
![]() |
|
lidac1 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 26 |
Bok svima! Početnik sam i trebam pomoć! Naime, ove godine sam u tegli posadila ružu stablašicu i počela je cvasti. Međutim prije par dana sam primijetila da vrhovi i rubovi listova smeđe, a zatim i cijeli list požuti i lako pada na dodir. Iako sam prve takve listove odstranila, svaki dan nađem nove. Gledala sa malo po internetu o čemu se radi, ali nisam sigurna. da li netko zna? S čime da zaštitim ružu? Da li postoji neko ekološko sredstvo? Imam malo dijete pa se bojim teške kemije.
Pozdrav
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |