Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 142> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Burrito me oduševio. Da li ga ti uopće ddirneš ?
Moji su imali tako duge grane, ali nisu bile bogate bobicama. Na svaki dodir padalo ih je na desetak. Dobro, sada imam puno malih "buritića", ali ovakav primjerak kao tvoj ipak je veće bogatstvo!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Free, bome tvoj burrito je već maturant, Moon ima vrtićku skupinu, ali narasti će oni. Kad su mali nekako polako rastu, ali kad krenu onda kao da sve brže rastu.
Dmirce, dobro mi došao, mislim da griješiš, ono je ipak tradescantia glavom i bradom, a i cvala je nedavno, pa i to potvrđuje njenu ID. A mi dva nikako da popijemo ![]() Hoya, lijepo od tebe što si svratila k meni. Kad premještam burrita jako pazim, polako i oprezno rukama obuhvatim teglu, pogledam da li će negdje zapeti i tek onda ga lagano podižem i nosim tamo gdje treba....pa opet oprezno i nježno ga postavljam na njegovo mjesto. Naravno da i tako pokoja bobica otpadne, al ne puno. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Evo nekoliko novih slikica, da me ne zaboravite:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
i ova ruža je toliko zahvalna, da ju treba razmnožiti po cijelom svijetu:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slijedi nekoliko slikica na kojima ću vam pokazati nešto što se tek radi, to su samo dijelovi, a konačnica će biti tek na proljeće. Ipak nazire se već "to nešto" pa procijenite:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ova dama je već kapitalac, na proljeće ću joj priuštiti jedno friziranje:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
i za kraj ove serije, još jedna ruža:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Dakle tako, hodaš po potocima i skupljaš kamenje... baš me zanima nastavak ove kreacije - kamena pustinja usred Slavonije... Miriše mi da će biti
![]() samo naprijed! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Vjeruj mi Dadinica da i mene zanima nastavak ove kreacije, jer to ti ide ovako: odem u dvorište, pogledam šta imam oko sebe i po trenutnoj inspiraciji radim !
Al' neće biti samo kamenje, ovih dana treba stići još drvenih "odrezaka" i pokoja klada, pa još malo ciglenih stazica......pojma nemam kako će to na kraju izgledati. |
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ma bit će to ka bombončić,još kad uvališ kojeg kapitalca i koju ukrasnu travu ma super |
|
![]() |
|
Baš tako Anđelka, ima jedna oveća tuja smaragd koja čeka da bude posađena, a trave će obavezno biti tu, za sada imam samo tri vrste.
Eto kako vi cure mene kužite šta ja hoću. Hvala vam na idejama i prijedlozima, to sam baš i htjela. Molim slijedećeg gosta da se isto ovako izjasni. E da, još samo da kažem da je ovo veliko kamenje, tj. batude došlo ljetos iz Podravine !!! A imam još nekoliko prekrasnih morskih kamena iz Međimurja za koje još nisam našla pravo mjesto. |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ne zaboravi na festucu! Mene oduševljava ta travica, onako plava... Pa koji zvončić... (ja k'o luda, samo u zvončiće blenem)
Nego, misliš li ti ostaviti malo mjesta za igranje?!? |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Ah ta
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ova igra s oblutcima ti je zgodna. Hoćeš jednu juku za negdje sa strane?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Anabistrica drago mi je da ti se sviđa, dobro si rekla "igra" s oblutcima, i baš to i jest-igra. Baš mi je zanimljivo, a juke su mi među favoritima, tako da ...hm....hvala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Sad smo sve nabrzaka prošli, da bacimo pažnju na detalje koje smo propustili!
Moram priznat da je ljepši u živo! Još jednom hvala na ugodnom druženju! ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() |
|
![]() |
|
Belina draga, ovaj "kukurijek" je prekrasan lisnati kaktus koji mi je podario puno prelijepih cvjetova. Nedavno je dobio veću teglu pa samim tim iduće godine očekujem još više.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |