Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 142>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2012 u 23:22
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Tvoj burito je već magistrirao a moj je još u vrtiću !!   Jedva čekam da i moj toliko poraste !!  Lijepe pozdrave ti ostavljam !!!smile57
moj je onda u jaslicama LOL
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2012 u 06:27
Burrito me oduševio. Da li ga ti uopće ddirneš ?
Moji su imali tako duge grane, ali nisu bile bogate bobicama. Na svaki dodir padalo ih je na desetak.
Dobro, sada imam puno malih "buritića", ali ovakav primjerak kao tvoj ipak je veće bogatstvo!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2012 u 07:37
Free, bome tvoj burrito je već maturant, Moon ima vrtićku skupinu, ali narasti će oni. Kad su mali nekako polako rastu, ali kad krenu onda kao da sve brže rastu.
Dmirce, dobro mi došao, mislim da griješiš, ono je ipak tradescantia glavom i bradom, a i cvala je nedavno, pa i to potvrđuje njenu ID. A mi dva nikako da popijemo smile142 ?

Hoya, lijepo od tebe što si svratila k meni. Kad premještam burrita jako pazim, polako i oprezno rukama obuhvatim teglu, pogledam da li će negdje zapeti i tek onda ga lagano podižem i nosim tamo gdje treba....pa opet oprezno i nježno ga postavljam na njegovo mjesto. Naravno da i tako pokoja bobica otpadne, al ne puno.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 13:32
Evo nekoliko novih slikica, da me ne zaboravite:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 13:35
i ova ruža je toliko zahvalna, da ju treba razmnožiti po cijelom svijetu:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 13:53
Slijedi nekoliko slikica na kojima ću vam pokazati nešto što se tek radi, to su samo dijelovi, a konačnica će biti tek na proljeće. Ipak nazire se već "to nešto" pa procijenite:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 13:57
Ova dama je već kapitalac, na proljeće ću joj priuštiti jedno friziranje:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 14:00
i za kraj ove serije, još jedna ruža:

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 14:05
Dakle tako, hodaš po potocima i skupljaš kamenje... baš me zanima nastavak ove kreacije - kamena pustinja usred Slavonije... Miriše mi da će biti
samo naprijed!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 15:48
Vjeruj mi Dadinica da i mene zanima nastavak ove kreacije, jer to ti ide ovako: odem u dvorište, pogledam šta imam oko sebe i po trenutnoj inspiraciji radim !
Al' neće biti samo kamenje, ovih dana treba stići još drvenih "odrezaka" i pokoja klada, pa još malo ciglenih stazica......pojma nemam kako će to na kraju izgledati.
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 15:57
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Vjeruj mi Dadinica da i mene zanima nastavak ove kreacije, jer to ti ide ovako: odem u dvorište, pogledam šta imam oko sebe i po trenutnoj inspiraciji radim !
Al' neće biti samo kamenje, ovih dana treba stići još drvenih "odrezaka" i pokoja klada, pa još malo ciglenih stazica......pojma nemam kako će to na kraju izgledati.

Ma bit će to ka bombončić,još kad uvališ kojeg kapitalca i koju ukrasnu travu ma super
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 16:05
Baš tako Anđelka, ima jedna oveća tuja smaragd koja čeka da bude posađena, a trave će obavezno biti tu, za sada imam samo tri vrste.
Eto kako vi cure mene kužite šta ja hoću.
Hvala vam na idejama i prijedlozima, to sam baš i htjela.
Molim slijedećeg gosta da se isto ovako izjasni.
E da, još samo da kažem da je ovo veliko kamenje, tj. batude došlo ljetos iz Podravine !!!
A imam još nekoliko prekrasnih morskih kamena iz Međimurja za koje još nisam našla pravo mjesto.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 16:17
Ne zaboravi na festucu! Mene oduševljava ta travica, onako plava... Pa koji zvončić... (ja k'o luda, samo u zvončiće blenem)

Nego, misliš li ti ostaviti malo mjesta za igranje?!?
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 17:56
Ah ta moramo to več da popijemo inče nevalja kad se ohladi,a jeste imaš ti i pravo to je tradeskancia jer spada u tu porodicu a i cvjeta kod mene u firmi ja sam sebi donio jednu pa pogledaj kod mene jel ima razlike ,a sad
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 21:50
Ova igra s oblutcima ti je zgodna. Hoćeš jednu juku za negdje sa strane?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2012 u 08:40
Anabistrica drago mi je da ti se sviđa, dobro si rekla "igra" s oblutcima, i baš to i jest-igra. Baš mi je zanimljivo, a juke su mi među favoritima, tako da ...hm....hvala Embarrassed.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2012 u 08:45
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Ovaj kukurjek ti je preljep,kao i sve u tvom vrtu!
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2012 u 18:06
Sad smo sve nabrzaka prošli, da bacimo pažnju na detalje koje smo propustili!

Moram priznat da je ljepši u živo! Još jednom hvala na ugodnom druženju!smile78
Neka se sve zeleni
Na vrh
irenaidani View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 817
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irenaidani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2012 u 18:23
Clap lijepo
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2012 u 18:49
Belina draga, ovaj "kukurijek" je prekrasan lisnati kaktus koji mi je podario puno prelijepih cvjetova. Nedavno je dobio veću teglu pa samim tim iduće godine očekujem još više.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.