Podranea-Pandorea |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 19> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stefice, nisam znala da postoji i žuta, super
moja kontesa sara se lijepo lista, ovo joj je prva godina da nije propao cijeli nadzemni dio pa pušta iz lanjskih grana inače sam je svake godine krajem zime do dna orezala baš me zanima hoće li i ove godine uraniti sa cvatnjom |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
Druid ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 27 |
Ehej, Nina, Hvala ti . Sada je P. u saksiji u stakleniku na temperaturi od oko +10 zajedno sa ostalim suptropskim biljkama, a s proleca je iznosim napolje i ima sunca samo pre podne. Mozda je i tu problem. Valjda ce ove godine da me obraduje. Naravno, odmah cu da javim.PozdravM-J
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Druid, vjerojatno je to zato sto ona cvate u kasnu jesen...ja ti predlazem da joj u stvarnu jesen pokusas imitirati uvjete stvarne jeseni, dakle ne bi smjela u to doba biti na jako toplom, i morala bi imati dosta svjetlosti, po mogucnosti i sunca.
Podranea se orezuje u rano proljece. Sretno!
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Druid ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 27 |
Dragi prijatelji, dugo vas citam ali evo, tek sada da se ukljucim u vasu druzinu.
Najime, imam jako veliki zbun podranee, Ispunjavam joj sve kaprice ali do sada nije uopste cvetala. S obzirom da sam na kontinentu i da je zimi unosim u staklenik bojim se da je orezujem u pogresno vreme. Bila bih zahvalna ako neko ima iskustva sa gajenjem P. u saksiji.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ne znam, to je mala biljčica i nije imala cvijet kad sam ju kupila, a potom sam ju orezala, tako da do iduće godine vjerojatno neću niti saznati.
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ovo isto jako zgodno izgleda, da pretpostavim, mogu zaboraviti na kontinentu?
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
dadinice,pošalji košnicu imat će pčelice šta raditi
![]() |
|
![]() |
|
moon,prekrasna je ova šarenolisna,koje je boje?
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Štefica, krasna je... nagodinu ti pošaljem naše baranjske pčelice, mi ove godine nismo imali mira od njih.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sara, kažu da su djeca uvijek ljepša od roditelja,vidjet ćeš na ljeto kad procvijeta
![]() |
|
![]() |
|
Free, nije važno da mahunica sazori,lako se razmnoži reznicama ali ovo mi je prvi put da mi je neki cvijet pustio mahunicu,a imam ih dosta koji bi mogli,čak ni duranta nije mi pustila ni jednu bobicu
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
štefice, hoće li i moja biti takva kada odraste
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Stefice, naoružaj se strpljenjem, pitanje je ako će ti sjeme dozrijeti do 5.-6. mjeseca sljedeće godine !!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
koja divota Lantana
stefica....krasna j ta bijela
Presadila sam svoje i recnula vrhove da bude gušća, a pelcere sam posadila direktno u zemlju (u cvijetnjak) i pokrila najlon vrećicom pa ćemo vidjeti da li će se na taj naćn uspjeti zakorijeniti
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lantana, prelijepa je....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Moja PODRANEA je ove godine puno cvjetova, samo što ij je sinoć bura jako opržila
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |