Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Penjačice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Podranea-Pandorea
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Podranea-Pandorea

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 19>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 13:40
stefice, nisam znala da postoji i žuta, super

moja kontesa sara se lijepo lista, ovo joj je prva godina da nije propao cijeli nadzemni dio pa pušta iz lanjskih grana

inače sam je svake godine krajem zime do dna orezala

baš me zanima hoće li i ove godine uraniti sa cvatnjom
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 13:18

Od svoga didice na pijaci danas sam dobila bijelu i žutu,bijela još ne cvijeta,a žuta ima puno sitnije cvijetove od roze i bijele
Na vrh
Druid View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 27
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Druid Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 10:26
Ehej, Nina, Hvala ti . Sada je P. u saksiji u stakleniku na temperaturi od oko +10 zajedno sa ostalim suptropskim biljkama, a s proleca je iznosim napolje i ima sunca samo pre podne. Mozda je i tu problem. Valjda ce ove godine da me obraduje. Naravno, odmah cu da javim.
Pozdrav
M-J 
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 09:47
Druid, vjerojatno je to zato sto ona cvate u kasnu jesen...ja ti predlazem da joj u stvarnu jesen pokusas imitirati uvjete stvarne jeseni, dakle ne bi smjela u to doba biti na jako toplom, i morala bi imati dosta svjetlosti, po mogucnosti i sunca.
Podranea se orezuje  u rano proljece.

Sretno!
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
Druid View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 27
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Druid Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2013 u 17:43
Dragi prijatelji, dugo vas citam ali evo, tek sada da se ukljucim u vasu druzinu.
Najime, imam jako veliki zbun podranee, Ispunjavam joj sve kaprice ali do sada nije uopste cvetala. S obzirom da sam na kontinentu i da je zimi unosim u staklenik bojim se da je orezujem u pogresno vreme. Bila bih zahvalna ako neko ima iskustva sa gajenjem P. u saksiji. Smile
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 21:48
Originalno poslano od člana stefica.n stefica.n napisao:

moon,prekrasna je ova šarenolisna,koje je boje?

Ne znam, to je mala biljčica i nije imala cvijet kad sam ju kupila, a potom sam ju orezala, tako da do iduće godine vjerojatno neću niti saznati.
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 20:16
ovo isto jako zgodno izgleda, da pretpostavim, mogu zaboraviti na kontinentu?
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 19:18
dadinice,pošalji košnicu imat će pčelice šta raditi Wink
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 19:16
moon,prekrasna je ova šarenolisna,koje je boje?
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 22:48
Orezala sam ih (bilo mi je žao, no želim da budu lijepe, guste pa sam morala) i evo, sa strane tjeraju nove listiće, nove grančice

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 20:07
Štefica, krasna je... nagodinu ti pošaljem naše baranjske pčelice, mi ove godine nismo imali mira od njih.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 19:52
Sara, kažu da su djeca uvijek ljepša od roditelja,vidjet ćeš na ljeto kad procvijeta Tongue
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 19:51
Free, nije važno da mahunica sazori,lako se razmnoži reznicama ali ovo mi je prvi put da mi je neki cvijet pustio mahunicu,a imam ih dosta koji bi mogli,čak ni duranta nije mi pustila ni jednu bobicuCry mahunica se dosta udebljala i narasla,imam jako lijene pčelice
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 19:21
štefice, hoće li i moja biti takva kada odrasteWink?
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2012 u 15:48
Stefice, naoružaj se strpljenjem, pitanje je ako će ti sjeme dozrijeti do 5.-6. mjeseca sljedeće godine !!

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2012 u 13:11

biti će i dvije mahune smile213
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2012 u 13:07
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2012 u 20:46
koja divota Lantana
stefica....krasna j ta bijela

Presadila sam svoje i recnula vrhove da bude gušća, a pelcere sam posadila direktno u zemlju (u cvijetnjak) i pokrila najlon vrećicom pa ćemo vidjeti da li će se na taj naćn uspjeti zakorijeniti
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2012 u 20:28
Lantana, prelijepa je....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2012 u 20:18
Moja PODRANEA je ove godine puno cvjetova, samo što ij je sinoć bura jako opržila

život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.