Alstroemeria |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 24> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Kako su krasne.
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Moon jesi li sijala sjeme ili si dobila mlade biljčice? Navrati kod mene u vrt
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Anđelkad mi je poslala rizome od kojih su dva imala malo zelenog dijela i to se sad na slici vidi, a dio su bili goli rizomi, isto tako se vidi (skroz je sitno) da iz njih izlaze zelene grančice.
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
uspjesno rasadene alstromerie
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
zaljubljena sam u ove malene biljcice
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Predivne su ti Jeka Fra. Je li to sada cvjetaju ili je slika od ranije?
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
ova procvjetna je od 6 mjeseca a ove druge dvi su rasadeni rizomi ima 7 dana
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() Predivna je, Jeka! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dadi stavi koju svoju sliku alstromerie ako imas
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
Evo i jedne moje slike iz lipnja, da se podsjetimo kako će ponovo biti...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
prekrasni su
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
JEKA FRA i jagoda, predivni su vam! tako su im jarke boje!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
predivna je
![]() ![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
i ja sam vlasnica prekrasnog grmića alstroemerija koje mi je poslala draga JAKA FRA nisu još cvale ove godine ali su se lijepo razrasle, posađene su vani u vrtu i sada neznam dali da ih zagrnem zemljom i malčem ili da ih izvadim i stavim u tegle.Bojim se da im ne polomim rizomiće. Molim savjet!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |