Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 58> |
Korisnik | |
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tanjuri odlični Mima. Meni najljepši sa maslinama. Jako volim u pozadini samo rižin papir- daje mi prozračnost i elegantnost. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Da ti još malo uzurpiram galeriju pa šta da stavim onda na 2k za staklo?? trebam hitan odgovor
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Svim vrijednim rukicama,ja se divim! ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Bilo koji lak koji nije na vodenoj osnovi. Može i u spreju sintetički.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Evo mene natrag. Hvala vam na pohvalama.
Crvena Dalija, vjerovatno sam zakasnila s odgovorom ali već su ti drugi odgovorili, znači na Stamperijin 2k ide lak koji nije na vodenoj bazi, iako može u nedostatku drugog laka i ovaj proći ali se mora jako brzo nanijeti i ne smije se jako pritiskati kistom inače se 2k rastopi i razmrlja.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasno mima,bas prikladan poklon djeciju igraonicu.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Krasan poklon, motiv mi se jako svidja, jel to print ili decoupage papir.....
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
jako ljepo
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Baš slatko..veselo...
gledala sam tu salvetu ali nisam imala pojma na koji je način iskoristiti... ovo je odlično ![]() < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
ženskice moje drage.....evo gledam sve ovo i gledam i ne mogu se nadiviti toj lipoti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ima li negdi stranica za mene di mogu naučiti sve od početka do kraja....stranica za TEŠKE POČETNIKE ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Prekrasno i stručno.Ovu salvetu klinci obožavaju.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Hvala, drage moje. Svidjelo se i novopečenoj vlasnici igraonice.
Valisa, to je slaveta, mislim da sam ju kupila u Perlici ili Lumosu, nisam sigurna ali tamo obično kupujem salvete.
11111, u uputstvima i savjetima imaš sve upute a i u našim galerijama se dosta toga nađe. Inače, ne možeš naučiti sve odjednom, kreneš s jednostavnim (akrilna boja, salveta i ljepilo) a onda dalje nadograđuješ naučeno.
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
hvala mima .. moram malo proguglati...jako me zanima ,a i imam nešto starog namještaja za urediti....samo se triba naoružati strpljivošču i dobrom voljom
![]() pozzzzz vama svima majstoricama ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
mima, draga - ![]() ![]() cijela površina je bila ofarbana zeleno pa si lijepila salvetu ili ? pliz, aj malo detaljnije otkrij način izrade... vidim da ima i cracklea pa mi nije baš jasan redoslijed... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
čitajući galeriju od početka do kraja saznala puuuno korisnih informacija, a da ne pričam kako sam se nagledala divnih radova
![]() Svaka čast ![]() |
|
![]() |
|
Klara, prvo sam dijelove gdje sam planirala lijepiti salvetu obojala u bijelo, zatim zalijepila salvetu i kad se to dobro osušilo, na rubove salvete sam nalijepila pik traku (da ne zafarbam salvetu i da imam lijepe rubove) i onda sam tek bojala. Prije bojanja sam još na neke dijelove stavila krekl lak i onda kad sam sve pofarbala u zeleno i lila, ti dijelovi su se raspucali. Na kraju sam još dodala šablonu s leptirićima i cvjetićima koju sam na kraju još malo "okitila" s točkicama (leptirova krila i tučci na cvjetićima).
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
faaaaalaaaaa... ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4647484950 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |