Andrein dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 15> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciljano je bilo otići sa 30 kn u džepu, pa kak bu bu! Pa, rekoh ajde nek ostane tih 10, ali sad mi žal za sve novčeke, baš su mi posebne, uslikam ih da vidite.
Inače dosta kasno došla iz vrtića sa završne svečanosti, pa nabrzinu otišla reznice vaigela i bršljena zapiknuti u zemlju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Bravo na spašavanju cvjeća!
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Evo, jučer sam smjestila sve nove biljkice sa Flore. Solonum i lantana su dobile novu teglu, samo kaj lantana ima društvo dragoljuba. Nove lojtrice dobila za slakove samo još ih pofarbam i izgledalo bu cakunpakum
![]() Otišla na Bundek pogledati kaj se rasprodaje, pa tako i udomila iliti spasila 4 teglice campanule (5 kn komad), ali ne zvjezdaste već cvijetići su sitne ružice, baš sam sretna zbog učinjenog i žal mi kaj ih nisam još zela. Iako umorna ipak sam sve to do kasno razmještala
![]() Naravno, kad se sve rascvjeta da ću uslikati i podijeliti sa vama!!!
![]() |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
pa kaj je kod tebe vjetar tak fest puhal,meni se nije činilo
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Ma, gledam kaj danas vjetar napravio mojem osteospermumu koji visi u košari na vrhu štengi, baš razmišljam da ga malo spustim na štengicu niže!
Uslikam ovaj tjedan! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jesu li već procvjetale?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
A kad će se vidjeti tvoja- štenge!
![]() |
|
![]() |
|
Danas sam uzela stepenice za kat koje više ne koristimo i naravno postavila ih u vrt. Na vrh dodala jednu viseću teglu tako da trenutno i ona cvijeta dok ne počne cvasti ukrasni slak koji joj je u podnožju. A i nova lobelija tamnoplava dobila je ukrasnu posudu narandžastu košaricu.
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
15 dana, nije tamno, onako polutamno.....ali prolila sam ga u kut od vrta , tu nema ništa bitno i zatrpala zemljom pa ću provati ponovo raditi gnoj.
|
|
![]() |
|
Čitala sam u knjizi "Bio vrt" da se u gnojivo od kopriva dodaje kameno brašno da ne bi zaprimio neugodan miris. Koliko dugo ti stoji već? Moram i ja riješiti taj problem. A i još jedno pitanje: jeli ga držiš na tamnom mjestu? |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Andrea, prvi put sam pravila gnojivo od koprive - to strašno smrdi. Da li je uredu ako smrdi ili je meni počelo gnjiliti??
|
|
![]() |
|
Ines, imaš ovdje kako se radi, pommedor nam to lijepo napisala: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=367&KW=koprive&PID=35826#35826 |
|
![]() |
|
Evo danas još presađivala ukrasni slak, baš na mjesto gdje mi je velika praznina u pozadini, a imam već lojtricu za penjanje!!!
![]() |
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Andrea kako radiš gnojivo od kopriva?
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Na žlost moram vas razočarati, ovo su super pergolice za clematise i lagne biljčice, ali ne i za ruže. Ja naivno prije dvije godine kupila 6 komada i vjerovali ili ne pod teretom ruža i malo jačim vjetrom savijaju se kao špaga i pucaju. Tako da me sada čeka velika akcija zamjena kupovnih za one ručno rađene kod kuće od pravog betonskog željeza ili vam točnije rečeno betonskih mreža za armature. |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Super je,još dok se ruže razrastu,tj.obrastu pergolu.Ja kupila pergolu i sad ne znam kam da ju piknem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pergola je fantazija i ja bih imala takvu, ali mm se diže kosa na glavi od mojih zahtjeva, kaže da stalno nešto izmišljam.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Zaboravila sam se pohvaliti... ali to tak dojde dok netko skita netko doma i radi...
Nova pergola s lijeve strane ruža Handell (ili tako nešto) ![]() s desne strane - izgleda žuta ruža penjačica (po pupoljcima ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Da, suzana prezimi u zaštićenom prostoru, tj nutra. Za vani nisam sigurna...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |