Dostava - slanje cvijeća |
Odgovori
|
Stranica <1 34567 8> |
| Korisnik | |
antonija
Cvjetni guru
Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 23 Veljača 2013 u 22:49 |
|
ovo je zaista odlično. uvjek sam na poštu klepala pješke jer se namam đe parkirati, trafika od tiska ima svuda, supeeeer!
|
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Jaca123
Odrastao grm
Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 23 Veljača 2013 u 11:17 |
|
Najbolje da odete na najbliži kiosk i prodavačica će vam objasniti sve.Brzo pakirajte i sjetite se mene
|
|
![]() |
|
natalija
Cvjetni guru
Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 23 Veljača 2013 u 10:50 |
|
a već reklamiraju na tv?!
|
|
![]() |
|
Jaca123
Odrastao grm
Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 23 Veljača 2013 u 09:01 |
|
Biće posla
|
|
![]() |
|
anabistrica
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 22 Veljača 2013 u 23:06 |
|
Ohoho hvala Natalija, to je jako korisna informacija. Sad samo trebam provjeriti jel kiosk u MB od Tiska.
|
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 22 Veljača 2013 u 21:40 |
|
Natalija puno hvala na obavjesti. Odmah sam pokušala nešto poslati ali teta na meni blizu Tisak trafici nije imala kutije... tek je jučer bila na seminaru..
Znala je da je bilo koj veličina paketa u akciji 10,00kn, SUPER!!! Trebate samo znati šifru, naprimjer moja je 907180, adresu kioska i broj kioska i dio grada, ore adrese. One imaju svoje mobitele koji su im dodjeljeni pa ih možete zvati i provjeriti status pošiljke. |
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
natalija
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 22 Veljača 2013 u 06:28 |
|
evo još jedna opcija slanja biljaka - putem firme tisak
TISAKpaket je nova usluga na tržištu koja omogućuje brzu i sigurnu dostavu paketa s kioska na kiosk. Usluga je jednostavna te predstavlja dostavu paketa po najnižoj cijeni na tržištu. Kupcima se omogućava maksimalna fleksibilnost i komocija budući da primatelj paket može preuzeti u roku od sedam radnih dana, za cijelo radno vrijeme kioska, uključujući i vikende, u periodu kada to primatelju najviše odgovara. Dostava iz Zagreba na bilo koji kiosk Tiska unutar Hrvatske moguća je u roku od 24 sata* . *Za pakete predane do 12h u Zagrebu, što također predstavlja i najbržu uslugu dostave paketa na tržištu. Za ostale dijelove Hrvatske, TISAKpaket je u mogućnosti dostaviti sve preuzete pakete u roku 48 sati od preuzimanja sa skladišta partnera, uključujući naravno i otoke. http://www.tisak.hr/hr-HR/Proizvodi-i-usluge/Tisak-paket.html TISAKpaket nudi promotivnu akciju do 31. svibnja 2013. te u navedenom periodu cijena dostave paketa iznosi 10 kuna po paketu u koju je također uključena i ambalažna kutija. I nakon isteka akcijskog roka, ambalažna kutija ostaje trajno besplatna. |
|
![]() |
|
11111
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Studeni 2012 u 09:28 |
ko zna....možda 30.11 i sama odletiš po ružu
|
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
kamenjar
Neukroćena biljka
Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Studeni 2012 u 08:05 |
|
ako bi postom se moglo poslat ,da nije preskupo,to mi je najbolja opcija....
|
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
natalija
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Studeni 2012 u 06:52 |
|
miro 100 kn je stvarno nerealna cijena
nisam nikad slala paket busom, a li što je previše, previše jeje li paket išao u bunkeru ili u busu, kod šofera? |
|
![]() |
|
natalija
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Studeni 2012 u 06:49 |
|
sve pošiljke težine do 2 kg i ne prevelikih dimenzija mogu ići kao obično pismo (http://www.posta.hr/postanske-usluge/saljem-posiljku/-unutar-hrvatske/pismo/dimenzije-i-masa-pisma)
a tu možete provjeriti koliko koštajui troškovi slanja bilo koje pošiljke ako znate težinu, kliknete na vrstu pošiljke - u stupcu sa plavim simbolima lijevo, odaberete težinu i kliknete na gumb izračunaj http://www.posta.hr/cjenik-on-line |
|
![]() |
|
11111
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Studeni 2012 u 22:56 |
to je to što san ja napisala....dođe 13,50 kn |
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Studeni 2012 u 21:28 |
|
Je makk, to je bilo tako jer su mi rekli da neće uzeti više od 30,00kn i kako je bilo MM samnom nisam imala izbora, paket se nije smio vratiti doma... Ipak, stigao je na odredište a ja sam od tada pametnija..Drugi paketi su slani poštom i sve je bilo ok.
|
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
makk
Odrastao grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Studeni 2012 u 21:01 |
Miro to je možda zato što si donijela paket na stanicu i onda pitala. Šofer zna da ti se paket ne da vraćati kući, pa te može ucjenjivati cijenom. Ja sam iz Njemačke slala paket (ne tako mali)autobusom za Hrvatsku. Prvo sam pitala šofera hoće li primiti paket i koliko će koštati, a tek onda donijela paket koji je bio u autu. 20€ koliko je platio primalac paketa je, po mom mišljenju, realna cijena. 100kn unutar Hrvatske je ipak previše. Veliki i prilično težak paket poslan Expres poštom iz Zg je koštao oko 60kn-70kn. |
|
![]() |
|
Carol
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Studeni 2012 u 19:45 |
|
Na nasoj posti u MB imamo jako ljubazne sluzbenice, i one su nam ( sestri i meni ) predlozile, obzirom da se radi o bilju, šaljemo kao PRIORITET, jer se onda ne tumba sa ostaslom postom. Cijena oko 10,00 kn (kutija za cipele sa biljem), a stigne drugi dan na odrediste.
|
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Studeni 2012 u 18:01 |
|
Kamenjar ruža stablašica je u pitanju za slanje, učinit ću kako ti želiš da ti je pošaljem, nije problem samo reci način a i ja sam se raspitivala za najbolju opciju. Nebih željela da bude nekakav problem... jednom je vozač autobusa za Osijeka, kada sam slala Lili paket, za kutiju tražio 100,00kn i nastao je nesporazum... Platila sam i od sada pušem i na hladno...
|
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
11111
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Studeni 2012 u 17:57 |
|
ja uvik šaljem tako po 12 kn i još nadoplatin 1,50 kn za expresni...danas pošaljem i sutra bude uručeno
|
|
|
|
|
![]() |
|
kamenjar
Neukroćena biljka
Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 21:00 |
|
za one koji ne znaju..slanje paketica ima jednu opciju za koju sam ja saznala tek nedavno..uvjek sam slala paketice normalno,navedem recimo vrijednost paketa 50 kn i posaljem ga ,platim nekim 20-25 kn slanje..al nedavno sam vecinom muzu uvaljivala paketice da salje i bilo mi cudno da svaki moj paketic stigne za 1 dan eventualno 2..pitam ga kako je on slao paketice,kaze slao ih je kao normalna preporucena pisma i plati postarinu 12 kn ..eto ,raspitajte se malo u svojoj posti za tu opciju ,stvarno je i jeftinije a i paketici stizu brzo ...
|
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
OTOK
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Studeni 2011 u 18:10 |
|
Gonzo, poštarina ti je jednaka za sva mjesta u Hrvatskoj, ona ovisi o težini pisma ili paketa i o tome da li tražiš neke posebne usluge ili Hp express i slično.
U pravu si što se tiče nekih sadnica - ne isplati se slati lako dostupne sadnice koje se mogu kupiti za malo novaca. |
|
![]() |
|
gonzo
Novo sjeme
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 08 Studeni 2011 u 22:24 |
|
Hvala!
Nešto takvo sam i sam mislio iskemijati,jer pokušao sam dobiti sadnice i iz sjemena ljekovitog i aromatičnog bilja ali postotak klijavosti je jako mali, najbolje je iz reznice umocene u hormon za ožiljavanje pa u kvalitetnu zemlju za sadnju.Mislio sam na isplativost slanja jer je cijena slanja paketa (često sam slao na otoke u istoj županiji) oko 40 kn, tako da netko može kupiti i parsadnica u lončičima za tu cijenu!! Jedino ovim postupkom što si opisao i u kuvertu pa što bude. Takodjer napominjem "kontinentalcima" da sad nije pogodno vrijeme za presadnju ljekovitog i aromatičnog bilja,ali mi se svakako javite svi zainteresirani za razmjenu pa ćemo na proljeće na posao. Pozdrav! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 34567 8> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |