Triša piše dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 40> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo nekoliko novina u mom dvorištu. U dva dana otvorio se cvijet ovog prekrasnog sekuletnta - ne znam mu ime. ![]() ![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Ma to si dobro rekla,nema šanse da ti nešto ne čupneš,dotakneš ili ne prođeš pokraj nečega.Takva je "naša" triša.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ovako nekad ispadne da nisam ni bila u dvorištu, ali samo da znate, osim noći ne prođe nikako sat vremena, a da ja ne čupnem neku travku, okopam neki cvjetak, odrežem uvenulu ružu, skinem uvele cvjetove petunijam , urfinijama ili pelargonijama, a ima i novih cvijetova, no moram staviti slike - možda još večeras.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Velika promjena u tvom vrtiću vidljiva je naveliko!!!
![]() Svaka čast triša! Pažljivo gledaj svoje biljkice i uvidjet ćeš razlike u visini, to i ja radim ove godine, pa ima dosta lapsusa, ali... ipak će iduće godine biti bolje! ![]() Iako lapsuse kod tebe još nisam uočila! |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Pasiflora je
![]() |
|
![]() |
|
Sensa ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 51 |
Trisa pasiflora ti je za izlozbu, kako je sveza i boje bozanstvene. Pa cvece u kamnjarima je tako sveze da ti se cini da je od voska napravljeno.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Probat ću ih više zakorjeniti do proljeća, pa naravno da te stavljam na listu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Joj, ja sam se zaljubila u pasifloru.
![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Krasna je,nadam se da će i meni narasti i biti bar malo nalik na tvoju.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
predivna je pasiflora
![]() ![]() i moje ruže su pune ušiju...sutra krećem u borbu
![]() |
|
![]() |
|
Popodne se konačno pojavilo sunce, pa sam malo pljevica u cvjetnjacima.
Svašta sam ja tu natrpala, pa je sada poprilična gužva. U želji da imam od svega pomalo, mislim da sam ipak malo pretjerala. Aster, roza trubice i kadifice, tako su mi guste da sam načudu. Danas sam malo preselila u neki vrtić ispred kćerine ambulante, a sutra ću morati napraviti još jedan vani na ničijem, ali moram iskoristiti cvijeće koje imam.
Najvažnija vijest je da je danas procvala passiflora i to s dva cvijeta:
![]() Morala sam danas dobro našpricati ruže, jer su ih napale uši i to ozbiljno.
Bilo bi dobro da ne pada noćas kiša, da mi ne opere to sredstvo, koje inače nije baš invazivno, ali valjda će djelovati.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Eh pa baš mi ova moja kanta od koma ide na zivce !!!
Ja vidi samo lantanu i pelargoniju???
Moram čekati ponedjeljak da upalim svoju zvjer na poslu i svemu se nadivim!!!
Ali svejedno morram komentirati da nikada nisam vidjela lantanu - još ću ja s tobomm svašta naučiti o cvijeću...
|
|
![]() |
|
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
PREKRASNO!!
![]() |
|
Everyone's a winner, we're making our fame
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() |
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Oduševila si me....
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve je naraslo...divnoooooo
![]() |
|
![]() |
|
Dakle predivno,šareno,krasno.
![]() |
|
![]() |
|
Cure hvala vam, plava ruža Ines je i kod mene slabašna iako je imam 5 godina, ali ipak svake godine mi pokloni tri četri cvjetka, pa se veselim.
Valjda je inače neka nježnija vrsta.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Joj ova plava ruža je prekrasna!!!! Imam je i ja, ali sam je presađivala prije 2 mjeseca i sad mi je tak jadna. Bit ću sretna ak se primi, a kamoli procvjeta. A kad ja moram stalno nekaj kemijati
![]() Sad ću uživati u tvojoj
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
I zamišljala sam si da bu tak super izgledalo dok se razraste...a cvijeće svo okupano kišom...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |