Sinningia (Rechsteineria) leucotricha |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikad nisanm ni vidjela ni čula za ovu biljku,lijepo izgleda,rijetko se nađe sukulent sa tako dlakavim lišćem.Morat ću malo proučiti o njoj.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jednom sam ju predstavio na forumu. Osim Miss M nitko nije reagirao na nju. Svejedno, meni je prava ljepotica pa otvaram posebnu temu o njoj. To je Bešlićeva Sinningia (Rechsteineria) leucotricha ,( Flora, 2012) dlakavog srebrno zelenog lišća. Kroz sezonu mi nije cvjetala. Ne znam dali je tome razlog što je premlada ili ja nisam znao sa njom. Vjerojatno ovo drugo. Bolno sporo raste a da bi malo ubrzao njezinu rast previše sam ju gnojio. Ovu godinu ću promijeniti taktiku, neću ju forsirati a umjesto uravnoteženog upotrebljavati ću gnojivo siromašno dušikom. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |