Fuksija - Fuchsia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 35> |
Korisnik | |
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bas su divne, ....ova tvoja grancica se drzi vec par dana...za koliko da je presadim? jer sam je bocnula uz mamu....
na dadinicinoj temi vrta si već upozorena |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
anicadk, dobro nam došla. Tvoje fuksije su baš lijepo izgledale. Vjerojatno će ti ove godine uspjeti
|
|
![]() |
|
anicadk ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2013 Lokacija: slavonija Status: Offline Bodovi: 28 |
http://s1276.photobucket.com/user/anicadk/media/FUKSIJA_zps492cb7e5.jpg. -
![]() ova je od predprošle godine http://s1276.photobucket.com/user/anicadk/media/FUKSIJA1_zps551e1dae.jpg. - ![]() ova je od prošle godine, ta mi je čak bila super
|
|
![]() |
|
anicadk ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2013 Lokacija: slavonija Status: Offline Bodovi: 28 |
ja obožavam fuksije, ali na žalost ne uspijem ni jednu sačuvati, budu mi jedno vrijeme super, ali nakon toga budu nikakve, nisam ih gnojila ni jednom, pa si mislim da nije možda zbog toga, jer sam čitala da vole prihranu, i netko je već ovdje pisao da vole šprickanje u listovima, pa ću opet ove godine probati, sad se iskreno nadam da će mi ostati
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
fuksija koralj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala makk
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Monna ne znam gdje živiš, ali ako živiš u kontinentalnom dijelu još je rano za iznošenje fuksija. Bit će još kasnih mrazeva i nižih temperatura.
|
|
![]() |
|
danas sam dobila male fuksijice....jel ih rano ostaviti vani na balkonu?
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
i moja je bez lišća..da li da ju sad prije iznošenja van podrežem?
|
|
![]() |
|
Moje su bez ijednog lista, samo suhe grane.
Ne mogu ni biti drugačije kad su bile u tamnom. Nekoliko je bilo u svijetloj podrumskoj prostoriji i one izgledaju malo bolje, imaju nekoliko listića ![]() |
|
![]() |
|
Aidazg ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
moja je na verandi i lijepo je potjerala
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ja sam svoje samo išla obići jer ih nemam gdje iznijeti dok dobro ne otopli.Nisu mi baš vesele ovog proljeća kako su to znale biti,predhodni,ali vidjet ćemo..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Danas sam iznijela većinu fuksija iz podruma u moj mali plastenik. Sezona počinje
![]() |
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
![]() |
|
![]() |
|
Tačkaćica, trebala bi otkinuti sve pupove. Biljka bi trebala u fazi mirovanja, a oni je samo iscrpljuju.
|
|
![]() |
|
martab ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
ovo nisam vidjela niti cula....zanimljivo da hoce cvetati bez svjetlosti i u to vrjeme.svaka cas tackacica.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |