Flora Art 2008 |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidim Shasha da si ti puno uspjela fotkati!!!
Slike su super, čak mogu reći da mi je ljepše na fotki nego "u živo", jer ovako gledam samo to a kada smo bile tamo bilo je toga više a i gužva, tako da mi i nisu došli baš do izražaja...
Nadam se da si dobro doputovala doma...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
ovi su,večinom,od lončanica "sklepani"
čuvarkućice(za Tilju)
![]() malo "pitarića" za Istrijane
![]() Cvjetovi od mini kalanhoa(za "gazdu")
![]() mlin(za TeaK i njenog
![]() ![]() orhideja uvijek ima najviše,isto ko i ljubitelja orhideja,eto za njih zajednička slikica
![]() kaktusići za njihove ljubitelje
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Malo aranžmana,onih koji su meni bili zgodni....
![]() ![]() ![]() ovaj sa ružama mi je najljepši
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovim gore putem nismo nastavili jer je desno od njih bio šator sa aranžmanima,najviše rezanog cvijeća.Sa ulaza,ravno su olimpijski krugovi(koji su lijepi no meni liče na veeeelike gume za auto...ili kombajn!!?)
![]() ![]() krasno je....no mene je definitivno očaralo ovo sa desne strane do ulaza
![]() ..bijelo-crvena polja Hrvatska..na dresu sjete me da ja volim te.....
![]() |
|
![]() |
|
kraj puteljka,curica od cvijeća....
![]() sa druge strane je dečkić.....
![]() |
|
![]() |
|
Jučer sam ulovila vremena i "skoknula" na floru.
Evo malo slikica za one koji neće moći doći.Moje osobno mišljenje je da i nije nešto,nadala sam se da bude bolje nego prošle godine no nije bilo.
Krenuti ću slikama onako kako sam prolazila,znači od tramvajske stanice
![]() ![]() ..pa puteljkom prema izložbi...
![]() ![]() ...ovo mi je,skoro,najljepši dio izložbe bio...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...sve to je uz put,jedan do drugoga.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |