Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Triša piše dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Triša piše dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 40>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2008 u 21:04
To je kava! Ona koja se kuha, a ima crvene bobice prije nego ju sprže za konzumaciju.
Kod mene je kao sobna biljka i ima krasno sjajno lišće. Još nije imala plodove pa još uvijek moram kupovati kavu u dućanu.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2008 u 20:57
Triša, ajde pojasni je li KAVA ili KALA!
Na vrh
ines View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1095
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ines Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2008 u 10:05
Kava? Jel to ona kava koju pržimo i pijemo ili samo njen rođak?
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2008 u 22:25
Ovaj čak sliči na meneWink
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2008 u 15:01
Cijeli život sam sanjala veeeeeeeliki vrt pa bi ga ja svog u cvijeće, samo par stazica, ako baš mora. Pazi što želiš jer bi ga mogao dobiti. Sad si ga imam, 6000 m2 i ne znam od kud bih počela. Sreća da je moj radoholik posadio masline i voće
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2008 u 12:18

Vera4 samo polako, ni moj nije bajan, ali bitno je da smo uz cvijeće i na forumu, tako da imamo vremena učiti...

Samo hrabro...

Triša, za poklone nikada nije kasno!!!
A kako se ova dva zadnja zovu, i kakvu njegu trebaju???

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2008 u 01:02
E pa ljudi nabiste bi grde komplekse. Moj vrt ne izgleda kao ovi što ih vidjehsmile43
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 10:44
Je proljeće imaš pravo - divlja  biljka, ali jako dekorativna i potpuno nezhtjevna, samo mora biti na svjetlu da bi bila ljubičasta.

Jučer sam se bakćala presađivanjem moje kave, koja baš i ne izgleda reprezentativno, uglavnom rasadila sam je, jer je imala puno malih biljčica,  nešto sam ostavila sebi, a drugo ću donijeti u Zagreb - po tko bude htio-nisu baš reprezentativne, ali možda uspiju.

Inače sam se zaboravila pohvaliti s zakašnjelim rođendanskim poklonima pa evo

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2008 u 14:17
Tu ljubičastu biljku puzavicu ima moja svekrva, eh ta je stvarno divlja...

Raste "kao luda" i lako se zakorjenjuje!!!
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 22:25
smile64
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 17:40
Prevruće je za bilo što raditi, ali jutros me obradovao ovaj kaktusić, pun pupoljaka, a jedan se cvjetić otvorio.
Počela je iz zemlje izlaziti i setkreseja (mislim da se tako zove) predivan ljubičasti puzavac, s malim roza cvjetićima, koji po zimi nestane, a u ovo doba se pojavi i cjelo ljetu nudi svoje raskošne ljubičaste listove.

RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 08:37
Hvala, hvala!!!Tongue
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 16:13
Nekoliko sam pasiflora već uspjela zakorjeniti u jednom malo m vrtiću, pa danas sam baš gledala da ću staviti još koju grančicu, pa ćete u proljeće svi dobiti, jer do tada će se sigurno zakorijeniti.
RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 12:14
Triša sada sam tek uspjela svu ovu ljepotu vidjeti i diviti se!!!smile94

Ti stvarno imaš vrt za uživanje!!!smile78
a ako bilježiš za pasifloru, stavi me negdje u kraj, znaš da mi sve od tebe ide kao ludo!!!
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 07:05
Triša,čestitke, odlični su snimci!!!!Thumbs%20Up
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 00:05
Bravo fotografkinjo!!!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 22:40
Ma naravno najprekokrasnije.
Cure smile79
RIJEKA

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 22:36
a možda je prekokrasno Tongue
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 22:30
Danas mi je sve prekokrasno! Tak sam sretna da mi je zbilja sve prekokrasno!
I zbilja je prekokrasno! smile42 Mislim da si shvatila da je prekokrasno!smile187
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 22:28
smile89 (ostala bez teksta od divote)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 40>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.