Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 142> |
Korisnik | |
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uzgajaš li i komarce u jezercu ili samo lopoče? Šalu na strnu, lijepo si sve dotjerala.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Tenk ju Štefice, jezerce se polako popunjava listovima lopoča, ne znam kad će se cvjetovi pojaviti. Još si moram nabaviti vodeni zumbul, e on je krasna stvarčica, tj biljkica za barice.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Krasno si sve sredila,jezerce je za 5
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Uh Glikice, hvala ti....utješila sam se. Ja se već počela zabrinjavati...kad ono zli jezici, jel vidiš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Karmen, potpuno si u pravu, nije to pretjerivanje ako nadgledamo biljke i svakodnevno ih pregledamo. To je u redu, te biljke smo mi nabavili i moramo se brinuti o njima.
|
|
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ja tebe uopće ne mogu zamisliti da sjediš i ništa ne radiš. Ovaj dio rečenice si baš ti " pa tako sređujem dio po dio i onda to spajam, pa uvijek nešto premjestim i tako to ide...." Meni je to baš super. Ljudi kažu da ne treba pretjerivati oko cvijeća već da ga treba malo i pustiti a ne stalno nadgledati ali ja to jednostavno ne mogu. Stalno šetkam po vrtu, nešto premještam, čistim, otkidam lišće, povezujem, planiram. To me jednostavno ispunjava i to mi daje neki unutarnji mir.
|
|
![]() |
|
Joj Smail, vjeruj mi da ni ja još nemam potpunu viziju, pa tako sređujem dio po dio i onda to spajam, pa uvijek nešto premjestim i tako to ide....
|
|
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Baš kao pravi vrtlar Glikice ti opet u akciji, jedva čekam da vidim tvoje nove ideje pretvorene u djela.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Još nečim semoram pohvaliti: počelo je, počelo !!! Prvi cvijet kaktusa ove sezone:
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Camellia, otočić je dobio još dva nova stanovnika,zadovoljna sAM I SAMA.
A sve ovo ostalo na slikama također čeka da postane nešto tako lijepo. Malo mi kišica smeta, ali neka je, dobro nam svima dođe. |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opet prošetah,lijep ti je onaj otočić oko debla,trud se isplatio.
![]() |
|
![]() |
|
Imam još nekoliko slikica, s tim da to sve još treba doraditi i dotjerati, ovo je tek osnova. Sad šetkam okolo, pogledavam i zagledavam sa svih strana, kombiniram i mudrujem kako dalje:
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Ma da, kupila sam koješta, no nisam još sve posadila, danas nastavljam ako vrijeme dozvoli.
|
|
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Glikica draga, imaš super plan.
vidjela sam danas gdje vučeš vrečice i pomislila da nam opet spremaš neko lijepo iznenađenje. ![]() |
|
![]() |
|
Pokazat ću vam jedan detalj iz mog malog carstva, tako da vidite što u konačnici želim postići.....puno takvih detalja koje će se stapati jedan s drugim,. pa trećim i tako redom, sve dok se ne stvori jedna skladna cjelina.
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Moon
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
koje predivne kaktuse imas,oci su mi ispale na njima,veceras samo kaktuse gledam i uzivam u njima..tvoj ciglenjak je super ,lijepo si polsozila kaktuse i sedume,jesu li sedumi ili..super je sve ,a da ubacis malo delosperme u ciglenjak ,malo bi dala boje a cvate od proljeca do zime.al ne one agresivne obicne roze ,ona bi ti brzo okupirala ciglenjak ,nego da nabavis one sto se sporije sire ,ima ih sad na sve starne na prodaju,razno raznih boja
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepo si posložila svoj otočić, a rodić je krasan
![]() |
|
![]() |
|
Mari, hvala na posjeti i komentaru. Dobro si primjetila, kamenje je stvarno posebno i pazit ću da ostane vidljivo uvijek. Kad se sedumi i čuvari razrastu, pokidat ću viškove i pravit novi otočić negdje drugdje.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
MK i ja se veselim danu kad ćeš mi uživo kročiti u moje cvjetno carstvo. Valjda ću do tada sve zrihtati, da mi budeš zadovoljna
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |