Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dipladenia
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dipladenia

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 46>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2013 u 00:08

Evo i moje ljepotice
bebolina evo ti jedna sočna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2013 u 00:03
Dado.slavnija, jedino što trebaš raditi da ih sačuvaš preko zime je da nisu u pretoploj sobi i da ih skoro pa ne zalijevaš. Kad u takvim uvjetima krenu novi izboji, tad ih počinješ malo više zalijevati i prihranjivati.

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
dado.slavnija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado.slavnija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 23:24
Bbolina, MD.... ovo je raj za oči.... Samo nekako bježim od njih, zašto? Pojma nemam... A zapravo prema karakterisitkama, nisu zahtjevne..... ali prezimljavanje :(
Dario
dario.novska@gmail.com
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 21:47
Sandevila ima puno sitnije, glatko lišće dok je kod mandaville puno krupnije i naborano. Ova prva je puno manja od druge. Usporedi malo slike lišća koje sam postala
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 17:14
aaaaaaaa bebolinaaaaaa....daj sad razliku izmedju ove dve donje....znas da sam prirodna plavusaWink
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 17:04
                                                  Dipladenia
                                                        /  \ 
                                       sandevilla       mandevila

Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 16:52
ovo je moja ljepotica danas.....tako mi je drago sto je na kraju roza ispala da vam ne mogu opisati....naravno, iducu sezonu idem u lov na ostale boje, a sad sam kao malo dijete s ovom ljepoticom....samo da joj jos listove operemWink

e sad molim znalce da jos za nas "sporije" objasne razliku izmedju sundice i dipladenije jer ja moram priznati da to nikako ne kuzim....sry, mozda i pise vec, ali nisam nasla....
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
MermaidDreamer View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MermaidDreamer Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 00:46
BebolinaHug

Hvala ti, Bjelkica je u izvrsnom stanju, ima tooooolike listove
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2013 u 22:57
Dokopale smo je se bromelija, jaca, vijolica, moja kčer i ja. Pokušat ću je zakorijeniti čim pusti grančicu, već ću ovdje dokumentirati taj procesThumbs Up
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MermaidDreamer Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2013 u 22:26
Jaca123, prekrašnoStar
Bebolina i ti ste me sa tom žutom nokautirale. smile39

Moje Mandice: Bjelka (danas stigla) i Crvenka
mandeville
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2013 u 21:04
dugo očekivana ljepotica
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 22:54
@LantanaHug ona traži puno sunca i jako malo vode! Zalijevaj je tek kad se zemlja potpuno osuši, vidjet ćeš da ćete se vas dvije brzo sprijateljitismile78
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 22:46
Prekrasna je ova žuta Clap. Ja imam bijelu, ali nikako da joj ugodim Confused
život je more
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 22:34
Danas

U pozadini je lanjski list, a pored njega izlaze dvije nove grane

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 17:32
@steficasmile106 to je tek početak vatrometaThumbs%20Up
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 17:13

Bebolina,prekrasna je ova šatirana,i moja je danas procvijetala iako je kiša
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MermaidDreamer Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 16:09

Bebolina, u tome ima i puno tvoje zasluge.
Dobra biljka + dobar put= dobar start
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 15:58
M.DHug Njoj kiša ne smeta, dapače. Sad je ne zalijevaš sve dok joj se supstrat potpuno ne zauši.
Lijepo je vidjeti da se lijepo prilagodila na promjene Thumbs%20Up
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MermaidDreamer Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 13:20
moja je na ljestvicama već par dana, nadam se da joj ova kiše neće puno naškoditi. Zaštitila sam teglicu, pa ne kapa u zemlju, ali kapa po lišću.
Molim za savjet, da li da joj zaštitim i listove. Inaće ovaj vršak je sama zamotala...raste

ovako izgleda svaki pazdušić, kada je došla to se jedva naziralo (sada mi je žao što nisam sliknula) a sada su to već prave mladice
Na vrh
Vlatkich View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 262
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vlatkich Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 09:00
Tongue i ja sam takvu ugrabila, ali kak još nije do kraja otvorena boja se točno ne vidi na sličici. Jedva čekam!!!
Think green, dream in colours!

Varaždin
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 46>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.