Dipladenia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 46> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Crvenih, roza i bijelih ima, a ovih šarenih malo teže, žutu pak nikako. U rasadniku gdje sam ih ja kupila ima dvije matične biljke žute, nekoliko ovakvih kao tvoja, i jednu jedinu bijelu s crvenim prugama. Onda znaš koliko ih može razmnožiti....malo. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Bebolina,kad sam čula da je tri županije prošla da je nađe,nemam riječi
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@jaca123, pomno izabran rođendanski poklon
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Poklon čista 10-ak.
Predivna u svakom pogledu
|
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
rođendanski poklon od Kamelie,šta nije predivna
![]() |
|
![]() |
|
Cure moje drage, ja sam još lani pisala o njoj kao novitetu na našem tržištu. Da ste se ranije javile i vi bi je imale, naručila bi ih koliko treba. Ako je budete htjele za iduću godinu javite mi se negdje u veljači.
Prekrasna je s tako velikim žutim cvjetovima.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
zvončica3 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 99 |
Ova žuta me ostavila bez teksta, stvarno prekrasna. moja je klasična crvena, prošlogodišnja i sad je lijepo izrasla i ima nekoliko cvjetova.
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Uh,sve su prelepe ali Bebolino,zutaaaaaaaaaa
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
Crvena ljepotica |
|
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
Hvala na ponudi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Zbog ove žute damice mi srce tako brzo zakuca....
Trebaš lozu za nju? Začas ću otpiliti sa jednog trsa, makar je u cvatu...
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Starija seka će za mjesec dana biti ljepotica tvog dvorišta
![]() Njena mama me obradovala s desetak jakih grana
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Hvala Bebi!
![]() A i starija seka, mandevilla, nas svako malo obraduje novim listićem.
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ljepotan
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
I evo nas!!!
Moj prvi cvijet sandeville... ![]() a sprema ih se još- ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
@vijolica
![]() ![]() Uživaj u ljepoticama
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |