kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 47> |
Korisnik | |||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sve mi je lijepo ali sada bih izdvojila ukrasni sljez ( prekrasan mi je zato što je crveni , volim crveno cvijeće).....
|
|||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
||
Koliko različitog cvijeća kod tebe.Ljiljani su ti divni,uvijek su mi kod nekog drugog posebni jer kod mene se baš nisu pokazali.Ruža crvena sitnocvjetna mi se također sviđa.Baš ti je sve lijepo rascvjetano.
![]() |
|||
![]() |
|||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
||
kamelija to je super.kod tebe kao u botaničkoj bašči
|
|||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|||
![]() |
|||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
||
Kamelia, kod tebe je pravi raj za nas cvjetoljupce. Teško je bilo što izdvojiti od toliko lijepog cvijeća. |
|||
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|||
![]() |
|||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
||
![]() |
|||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
||
I ja mislim da se je isplatilo,nisam puno gledala ni cijenu da se nebi predomislila ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala ti Betty ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Jaco,dobro je imati dobroga susjeda. |
|||
![]() |
|||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
||
Bas je fora i da je duplo veci isplatilo bi se pomuciti s njim i nosit ga
![]() |
|||
![]() |
|||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
||
Ah,predivno je u tvom vrtu...ruža stablašica me posebno zadivila
![]() |
|||
The impossible is often the untried.
|
|||
![]() |
|||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
||
Priznaj koji kavalir ti je nosio oliander
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ove godine sam bila na Flori i malo popunila kolekciju.Uz nešto trajnica i ostalog cvijeća moram vam pokazati nešto što već odavno tražim.
Baš mi je ![]() Oleander sa šarenim listom,čak mi ga nije bilo teško ni nositi ![]() ![]() ![]() ruža stablašica ![]() ruža pokrivačica tla ![]() vrtna gloksinija ![]() ukrasna kadulja ![]() klematis ![]() ljetna suručica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Samo ti dođi,uvijek si mi dragi gost.Tvoji mi komentari i pohvale puno znače ![]() |
|||
![]() |
|||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
||
Evo mene opet,bas sam dosadna
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|||
![]() |
|||
||
Ruže su mi onako srednje,dosta im smeta ova kiša. |
|||
![]() |
|||
||
Kod nas je 10 kn otprilike 1,4eura. |
|||
![]() |
|||
||
Hvala ti draga,nadam se da budemo uskoro popile kavu u mom vrtu ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Karmen samo ti šetaj,uvijek si dobrodošla ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |