kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 47> |
Korisnik | ||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Draga Leona,puno toga ja još nemam.Mislim da bih ja to tebe trebala pitati ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
|
FLOAMYE meni su isto anemone lijepe,sada u jesen kada ostalo cvijeće prestaje sa cvatnjom one dolaze do izražaja.Ako si zainteresirana za njih javi se na pp. |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
pravo kaže leona.
oduševljena sam količinom i vrstom bilja koje ti imaš.
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Ja samo imam jedno pitanje
ima li nesto da nemas ![]() |
||
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
|
Mene su oduševile Anemone, posebno ona dupla.
![]() Mislim da sam takvu kupila ovog proljeća ali mi se nažalost osušila još kao mala sadnica.
![]() |
||
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
||
![]() |
||
|
enrikova nona,hvala ti ![]() |
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
Jacin plumbago je cijeli gorostas a tvoja kolekcija sve veća i ljepša
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Dragi moji cvjetni prijatelji,hvala vam na posijeti i na lijepim riječima
![]() |
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Pravo je uzivanje setati kroz tvoj vrt...
koliko si cekala na pre pupove Vigne i jel prvo cvetanje,velika ti je i lepa. ![]() |
||
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
prekrasno i rascvjetano
![]() |
||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
Kamelia prekrasno i rascvjetano je kod tebe...Imam dojam da kod tebe pada kišica i da ne fali vlage...Prekrasni su ti hibiji, duranta, vigna, adenium, kasia...Mala duranta koju si mi poslala izrasla je u lijepu biljku i sada cvjeta....
![]() ![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
kamelija počele su i anemone.toliko su nježne da ih ne mogu preskočiti
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
|
Ma,ti si mene s nekim pobrkala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
The impossible is often the untried.
|
||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
Prekrasno cvijece draga Kamelia!Buja,cvate i rase ko da nije pakleno vruce
![]() |
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
|
![]() |
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
samo ti glavrnjaj ![]() |
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |