Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kamelia - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kamelia - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 47>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 16:19
Draga Kamelia,prekrasno i posebno cvijece imas
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 16:04

Clerodendron wallichii

Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 15:57
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Originalno poslano od člana kamelia kamelia napisao:

Leona,pogledaj kakva sam ljepotica

Ja prosto ne mogu da verujemShocked

A da je vidiš sada
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 15:56
Originalno poslano od člana anđelkad anđelkad napisao:

Woow...vraćam se par puta unatrag i opet nisam upamtila sve što sam vidila...kao da nešto fali.. e znam - a di su ruže??? Ma morat će mo nagovarati Jacu da ti dođe u pohode i za koji panoramik! Znam da je predivan! Daj ubaci koji???smile143

anđelkad,ti si bolji stručnjak za ruže ,moje i nisu baš nešto.A Jaca bi mogla doći,nije je dugo bilo kod mene
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 15:52
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

predivna šetnja, krasno cvijeće

moon-hvala ti
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2013 u 09:10

Ja prosto ne mogu da verujemShocked
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2013 u 23:29
Woow...vraćam se par puta unatrag i opet nisam upamtila sve što sam vidila...kao da nešto fali.. e znam - a di su ruže??? Ma morat će mo nagovarati Jacu da ti dođe u pohode i za koji panoramik! Znam da je predivan! Daj ubaci koji???smile143
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2013 u 08:02
Malo sam u zaostatku sa pregledanjem tuđih vrtova, pa tako i kod tebe ( nikad dovoljno vremena).
Zato sam sad prolistala puno stranica unatad i mogu ti reći da sam vidjela svašta-nešto lijepoga.
Lijep ti pozdrav ostavljam i idem dalje šmucati se po vrtovima naših cura Embarrassed.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (2) Hvala(2)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2013 u 23:25
predivna šetnja, krasno cvijeće
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2013 u 22:43

Originalno poslano od člana Lovro Lovro napisao:

Kamelia, nisam znala kakva ti je rasvjeta u vrtu, pa sam ipak prošetala po danu!Wink
Ma, od toliko ljepote ima da se sjaji do duboko u noć...stvarno, prekrasne biljne vrste....prekrasno cvjetni buketići, a ni solisti ne zaostaju...
hmmmmm..što odabrati????!!?????Embarrassed

Dobro je da si prošetala po danu,jer mi rasvijeta u vrtu i nije baš najbolja,elektra nikako da promijeni žarulju
Ovo ti je za pohvale

Zato sam ja šetala s baterijom u ruciLOLi bolje da nisam došla po danu.Samo možeš uzdisati od te ljepotesmile79
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2013 u 21:01
Samo smile79 a ja smile43od sreće
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2013 u 13:41
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Količina, raznovrsnost, ljepota boja jednom riječju savršeno. Posebno mi je za oko zapela bijela ruselija, ne zto što je memam, a dugo je tražim, već zato što je uistinu prekrasnasmile55

aralija hvala ti,a možda ti ptičica donese na vrata toliko traženu ruseliju
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2013 u 13:38
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Prekrasan pampas i onaj grm sa bobicama,ne znam mu imesmile64
<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

miska hvala ti
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2013 u 13:37
Originalno poslano od člana Lovro Lovro napisao:

Kamelia, nisam znala kakva ti je rasvjeta u vrtu, pa sam ipak prošetala po danu!Wink
Ma, od toliko ljepote ima da se sjaji do duboko u noć...stvarno, prekrasne biljne vrste....prekrasno cvjetni buketići, a ni solisti ne zaostaju...

Dobro je da si prošetala po danu,jer mi rasvijeta u vrtu i nije baš najbolja,elektra nikako da promijeni žarulju
Ovo ti je za pohvale
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 21:08
Količina, raznovrsnost, ljepota boja jednom riječju savršeno. Posebno mi je za oko zapela bijela ruselija, ne zto što je memam, a dugo je tražim, već zato što je uistinu prekrasnasmile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 19:23
Prekrasan pampas i onaj grm sa bobicama,ne znam mu imesmile64
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 17:08
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 16:54
Cassia je neumorna

Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 16:45

Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Rujan 2013 u 13:14
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

pravo kaže leona.
oduševljena sam količinom i vrstom bilja koje ti imaš.

ajama hvala ti na tako lijepim riječima.Nekako me sve više privlači egzotično cvijeće
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 47>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.