Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 184185186187188 282> |
Korisnik | ||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
mislim da je to san svakog zaljubljenika u biljke i prirodu ,pa tako i moj i naravno to je proces koji traje mogu reći da i to ima nekakoga čara uvjek oko zapne za nekakvu ljepoticu ili ljepotana tako da uvjek ima dodatnih želja koje uljepšavaju naša godišnja doba a i godine...a ti si dobrano uljepšala svoje godine
![]() |
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
a uz liniju si mogla pohvaliti i krojačicu ![]() ![]() |
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
e pa draga samo izvoli,Sarajevo nije daleko a vrt je tu samo nije baš raskošan kao tvoj,ali nema veze važno je da skupa uživamo
![]() |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
slavice dopada mi se ova ideja s drvenim štapićima.to je spojeno korisno s korisnim,možda bude novih grmića
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
|
Hej draga moja,stalno proletim,al nemam uvijek vremena za ostaviti porukicu,samo udahnem i idem dalje za poslom.
Super ideja ovo sa lukovicama i reznicama-ugodno s korisnim,reklo bi se (označi koju i s vajgelom,pa salji na proljeće ;) ) Super linija! :) Pusa |
||
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
||
![]() |
||
|
![]() Ako želite uživati u prelijepim bojama proljetnih lukovica, a želite izbjeći prazninu koja ostaje nakon njihovog kratkotrajnog cvjetanja, posadite ih oko trajnica čiji se nadzemni dio tokom zime osuši. Da bi se lukovice razmnožile, listovi im se ne smiju orezati jer hrane korjen koji će stvoriti mnoštvo novih lukovica. Vremenom listovi požute i ne izgledaju lijepo na gredici. Zbog toga ih sadimo oko trajnica koje će ih pokriti i omogučiti im da ostvare svoj prirodni ciklus. Nakon što im požute listovi i lagano se daju izvuči iz zemlje, možete ih povaditi i u listopadu ponovno posaditi. Mjesto gdje sam posadila lukovice, obilježim drvenastim reznicama grmova.Poneka se do iduće godine i ukorijeni. |
||
![]() |
||
|
ja bih jako voljela prošetati kroz tvoj cvjetnjak i uživati u pogledu kakav ti imaš! ![]() |
||
![]() |
||
|
ali ne smijemo biti sebični, moramo pošteno podijeliti ovo naše sunce, neka malo i druge ugrije. I biljke se moraju malo odmoriti i skupiti snagu za nova cvjetna proljeća. ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
A za komentare ti mogu samo puno zahvaliti! ![]() |
||
![]() |
||
|
To što se vidi na slikama je za mene vrt, uvijek se nešto događa, svaki dan je drugačiji, uvijek je makar jedna biljka dežurna ljepotica. ![]() |
||
![]() |
||
|
a krešendo često znači kraj. uskoro ćemo započeti novu pjesmu, nadam se još ljepšu ! Leona ![]() |
||
![]() |
||
|
monstera
Pustolovka vrijedne povrtlarice, dobro mi došle u vrt! drago mi je da vam je lijepo među mojim cvijećem i hvala za komentare! ![]() |
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
šta reči,preprekrasno,divne su ti gredice i kombinacije,kod mene je haotično stanje u cvjetnjacima,jednostavno nemam reda,ali zato uživam šetkajući po tvom vrtu
![]() |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Kod tebe je i jesensko izdanje vrta lijepo, šareno, bogato..... ali ja bih ipak nazad ljeto.
Ne volim ove kišne dane.... Lijep je taj visoki bijeli aster. Znaš li da mu ovdje kažu "zimski šlajer"?
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
Savrsen preobrazaj tvojih gredica kroz godisnja doba!Prvo mjesto na kojem odmorim oci i napunim baterije pa tek onda krenem dalje,uskoro se opet vratim ko leptir opijen bojama i mirisom slasnog cvijeca
![]() |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Prekrasno ! I opet sam šetala i uživala ![]() Izgled vrta kao i gazdarice - savršeno ! |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
|
Zadnja biljka koja počinje cvijetati-VISOKI ASTER
![]() Neke biljke koje nisu dobile priliku ![]() ![]() ![]() Jesenje boje prosenjaka... ![]() ...i sadnja lukovica ispod njegovih vlati ![]() Krompirko ide na spavanje... ![]() ... i ostavlja prazninu ![]() Još jedan pogled na vrt ![]() i biljke koje će prve procvjetati-ZIMSKI JASMIN ![]() Ovako su izgledali u snježoj mećavi-ZIMSKI JASMIN ![]() KUKURIJEK ![]() |
||
![]() |
||
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
|
Sviđa mi se ova tvoja komparacija iste gredice u različito godišnje doba, svaka varijanta je prekrasna.
![]() |
||
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 184185186187188 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |