Anđelkin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 114> |
Korisnik | ||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Camellia draga ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
sara draga ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
![]() |
||
|
Draga moja dadinica takvih slika i memam baš puna ali zato ima ovakvih ![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Još uvijek ti puno cvijeća lijepo izgleda,posebno lantane i kaktusi.
![]() |
||
![]() |
||
|
Dobro mi došao i ti Fiki- evo i tebi veselja ![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
![]() |
||
|
dobro došla natrag Jaco ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
![]() |
||
|
Ljube moja ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
![]() |
||
|
Miskice moja ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
![]() |
||
|
Sanja-bome si se nagazila! Drago mi je da si uživala - uživaj opet ![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...svašta lijepog u ovom vrteku, lantane su posebno lijepe
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Anđelka moja, lijepa jesen, biljke još uživaju i cvatu.... ali zbog ovakvih slika bih se rado preselila na jug!
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
|
Draga Anđelkad,,sve je prekrasno!!!!!!! ,,,samo bi volio još više slikica bodljikavaca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
O ljepote,kod tebe kao da je ljeto,osim što su krizanteme bile male
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Kako je lijepo gledat ovakve sličice u ovo burno večer. Ljube predivnim koloritom si mi uljepšala današnji dan, biljčice nisu ni osjetile tvoju odsutnost proteklih desetak dana
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
|
![]() |
||
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
|
Samo da se javim da sam bila...i pregledala svih 90 stranica......uživala sam i uzdisala od miline.
|
||
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
||
![]() |
||
|
Hvala moon ![]() |
||
![]() |
||
|
Kiki moja draga,baš mi je drago da te uveseljava a mogli bi joj i društvo naći da nije sama? |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |