Seoski vrt u slikama |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 21> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sad mi više ništa nije jasno, ali ...no dobro - svejedno je gdje ste i da li imate agavu u vrtu, jer ovo je božanstveno...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Ovih dana prije kao pakao nego raj!
![]() Da je bar agava- to bi značilo da sam na moru, a ovak se kupam u lavoru! To je ona vrtna juka- i to sam naučila na forumu ![]() Vidikovac je ak se ne varam u Repišću ili ni, a mi smo breg do-valjda! ![]() Može se i reči da smo breg do Mladine- ak ti je možda tak lakše! |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Šeflera ovo je božanstveno, Abrahamica pre prelijepa, čini mi se da sam vidjela i agavu...
Sve u svemu vi baš imate raj na zemlji...
I još jedno pitanje, ja nikako da skužim gdje bi to moglo biti???
Da li je u blizini restoran "Vidikovac"?
Tamo sam bila pred par godina i oduševila se pogledom!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Prestrm neki bregi između tebe i mene!!!
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Si vidla kak je procvao- sve nekaj neće i neće i prek noći samo krenuli mali pipci- preslatki je! Tam je i ligištul, i nekoliko probranih časopisa o cvijeću za ovo doba. Šta još čekaš! A i kavu bum skuhala! ![]() |
|
![]() |
|
Prenesene su tri male biljčice iz šume. Da primile, u roku keks podivljale!Mace vole spavati ispod njih! Jupiiiii za vrt i za tikvice i patliđane! ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Jeli sam ja to dobro vidjela kaj se nalazi u onoj predivnoj kantici?
Moj cvijetak još ne cvijeta, ali sam ga i pelcala, pa valjda mu više treba! ![]() A i stol sam vidjela u debeloj hladovini, znam da jedan stolček čeka na mene!!! ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
šeflera jedno pitanje...paprat ste presadili iz šume ili kako? naime,imam velikog obožavatelja paprati,a ne znam da li bi se ona donešena iz šume primila
![]() e da,glede tikvica,prva je sa ponosom pokazana gostima prije roštilja,a vidim da se sprema još par komada kao i patliđana ![]() vrtek vam je super ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Kad sam počela gledati tvoje fotke, mislila sam...moram pohvaliti vrt, ruže...ovo i ono, sad na kraju ne znam što je najljepše i zato... sve, baš sve je prekrasno! Ma ipak ću posebno pohvaliti tvog pesonju Flika,ja obožavam pse, baš kao i cvijeće...baš je meden!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
jesam li ja to vidila bijeli sljez...mislim da će netko morat skupljati sjemnke
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Stalno nešto novo, tako me to raduje, bez obzira u čijem je dvorištu.
Hortenzije su mrak, Plavo je moj izbor, ali u zadnje vrijeme baš mi bijelo privlači pažnju. Napiši malo što je što, a ustvari me zanima bijelo - možda hibiskus, ili mak - koji sam ja tutlek.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Dugo nas ni! Malo smo zakazali u javljanjima! Nema se vremena! Evo tek sad uz klimu koja dela i laganu iznemoglost zbog vrućeg dana šaljem fotkice koje skupljamo na brzinu!
Vrijeme zaljevanja je ponovno došlo. A cvijeća sve više i više! Dosta je počelo odlaziti i u sjeme! Evo nekih koji su još u punom cvatu! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I druga cvatnja vučjaka - nije kao prva, ali veseli me ![]() A evo i gospina trava, ponovno će cvasti uskoro pa onda berem za čaj! ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Žute ruže su zakon!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Šeflea gornji dom je prekrasan, predivno je gledati cvijeće okupano kišom.
I prije nego sam te upoznala vidjela sam da iz svega što radiš zrači silna energija, ali sad je energija povezana s osobom i sviđa mi se ovo što doživim kad čitam tvoje postove, a znam kakva si, to mi je super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Gužva na poslu, kiša po cijele dane. Ono malo sunca što je bilo, iskorišteno je za brzinsko trčanje s kosilicom po vrtu prije idućeg naleta kiše!
No cvijeće i vrt imaju svoju čar i za kišnih dana. Evo malo kišnog ugođaja! ![]() ![]() u tom zelenilu razveselila me i jedna mala dalija ![]() ![]() ovi makovi su u bilo kojem stadiju svog života fenomenalni ![]() ![]() žuta ruža je sad u punom cvatu ![]() ![]() ![]() ![]() I ostale ljepotice se oporavljaju od nemilog truljenja nako silne kiše ![]() ![]() ![]() ![]() karanfilčeki još uvijek cvatu, ![]() otvorila se i ova-čini mi se - jedna vrsta pupavice ![]() a bit će i grožđa ![]() pelargonije se šire ![]() a begonija cvate li cvate ![]() a asparagusu paše ova klima i pozicija nakon zimskog sna u kući. Poduplao se u obujmu ![]() i sukulenti cvatu bez obzira na kišu ![]() ![]() To su fotkice iz gornjeg doma. U donji nisam stigla jer se spustila kiša. Nek se cijedi pa kad grane ponovno sunce spuštam se u donji dom! |
|
![]() |
|
Nije još! Čekam i još malo sjemena od drugih forumaša pa planiram mali rasadnik napraviti! A onda kad se sve prime bit će drveća za saditi i naravno djeliti!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Šefi ti je stigla Paulownija?
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
osta ja ushićena bez glasa ,oblija me znoj gledajući tvoje cvijeće
o svakoj vrsti bi se dalo napisati prekrasna pjesma ![]() |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Ne bi vjerovala, ali nas je sve ove dane kiša nekako izbjegavala. Sve se zacrni, počne tutnjati, reklo bi se smak svijeta, a kad ono, malo počne rominjati. Ne možemo se baš previše žaliti. Pola sela pliva pod vodom, a kod nas sve suho. Srećom pa smo na takvom mjestu, da kada se oblaci počnu gomilati iznad plešivice, jednostavno nas preskoče i onda se istresu u dolini ispod nas. Tako da smo donekle zaštićeni od nepogoda. Uglavnom takve nevere osjećaju oni u nižim dijelovima sela (led, slomljene grane, kiša...). ![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |