Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Seoski vrt u slikama
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Seoski vrt u slikama

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 21>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 15:46
Sad mi više ništa nije jasno, ali ...no dobro - svejedno je gdje ste i da li imate agavu u vrtu, jer ovo je božanstveno...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 14:46
Ovih dana prije kao pakao nego raj! smile46
Da je bar agava- to bi značilo da sam na moru, a ovak se kupam u lavoru!

To je ona vrtna juka- i to sam naučila na forumu Big%20smile

Vidikovac je ak se ne varam u Repišću ili ni, a mi smo breg do-valjda! Confused

Može se i reči da smo breg do Mladine- ak ti je možda tak lakše!

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2008 u 13:53
Šeflera ovo je božanstveno, Abrahamica pre prelijepa, čini mi se da sam vidjela i agavu...
Sve u svemu vi baš imate raj na zemlji...
I još jedno pitanje, ja nikako da skužim gdje bi to moglo biti???
Da li je u blizini restoran "Vidikovac"?
Tamo sam bila pred par godina i oduševila se pogledom!

Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2008 u 15:00
Prestrm neki bregi između tebe i mene!!! smile96
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2008 u 07:52
Originalno poslano od člana andrea01 andrea01 napisao:

Jeli sam ja to dobro vidjela kaj se nalazi u onoj predivnoj kantici?
Moj cvijetak još ne cvijeta, ali sam ga i pelcala, pa valjda mu više treba!Cry
A i stol sam vidjela u debeloj hladovini, znam da jedan stolček čeka na mene!!! smile96

Si vidla kak je procvao- sve nekaj neće i neće i prek noći samo krenuli mali pipci- preslatki je!

Tam je i ligištul, i nekoliko probranih časopisa o cvijeću za ovo doba. Šta još čekaš! A i kavu bum skuhala!smile98
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2008 u 07:49
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

šeflera jedno pitanje...paprat ste presadili iz šume ili kako? naime,imam velikog obožavatelja paprati,a ne znam da li bi se ona donešena iz šume primila Wink
e da,glede tikvica,prva je sa ponosom pokazana gostima prije roštilja,a vidim da se sprema još par komada kao i patliđana Smile jupiiii
vrtek vam je super Big%20smile

Prenesene su tri male biljčice iz šume. Da primile, u roku keks podivljale!Mace vole spavati ispod njih!

Jupiiiii za vrt i za tikvice i patliđane!smile126
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 23:54
Jeli sam ja to dobro vidjela kaj se nalazi u onoj predivnoj kantici?
Moj cvijetak još ne cvijeta, ali sam ga i pelcala, pa valjda mu više treba!Cry
A i stol sam vidjela u debeloj hladovini, znam da jedan stolček čeka na mene!!! smile96
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 23:50
šeflera jedno pitanje...paprat ste presadili iz šume ili kako? naime,imam velikog obožavatelja paprati,a ne znam da li bi se ona donešena iz šume primila Wink
e da,glede tikvica,prva je sa ponosom pokazana gostima prije roštilja,a vidim da se sprema još par komada kao i patliđana Smile jupiiii
vrtek vam je super Big%20smile
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 19:47
Kad sam počela gledati tvoje fotke, mislila sam...moram pohvaliti vrt, ruže...ovo i ono, sad na kraju ne znam što je najljepše i zato... sve, baš sve je prekrasno! Ma ipak ću posebno pohvaliti tvog pesonju Flika,ja obožavam pse, baš kao i cvijeće...baš je meden!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 11:55
Wink Em znaš da skupljam!

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 11:39
jesam li ja to vidila bijeli sljez...mislim da će netko morat skupljati sjemnke  Big%20smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 11:32
Stalno nešto novo, tako me to raduje, bez obzira u čijem je dvorištu.
Hortenzije su mrak,  Plavo je moj izbor, ali u zadnje vrijeme baš mi bijelo privlači pažnju. Napiši malo što je što, a ustvari me zanima bijelo - možda hibiskus, ili mak - koji sam ja tutlek.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2008 u 22:15
Dugo nas ni! Malo smo zakazali u javljanjima! Nema se vremena! Evo tek sad uz klimu koja dela i laganu iznemoglost zbog vrućeg dana šaljem fotkice koje skupljamo na brzinu!
Vrijeme zaljevanja je ponovno došlo. A cvijeća sve više i više!
Dosta je počelo odlaziti i u sjeme!

Evo nekih koji su još u punom cvatu!

I druga cvatnja vučjaka - nije kao prva, ali veseli me

A evo i gospina trava, ponovno će cvasti uskoro pa onda berem za čaj!

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 21:40
Žute ruže su zakon!Thumbs%20Up
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 21:27
Šeflea gornji dom je prekrasan, predivno je gledati cvijeće okupano kišom.
I prije nego sam te upoznala vidjela sam da iz svega što radiš zrači silna energija, ali sad je energija povezana s osobom i sviđa mi se ovo što doživim kad čitam tvoje postove, a znam kakva si, to mi je super.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 18:35
Gužva na poslu, kiša po cijele dane. Ono malo sunca što je bilo, iskorišteno je za brzinsko trčanje s kosilicom po vrtu prije idućeg naleta kiše!
No cvijeće i vrt imaju svoju čar i za kišnih dana. Evo malo kišnog ugođaja!

u tom zelenilu razveselila me i jedna mala dalija

ovi makovi su u bilo kojem stadiju svog života fenomenalni

žuta ruža je sad u punom cvatu

I ostale ljepotice se oporavljaju od nemilog truljenja nako silne kiše

karanfilčeki još uvijek cvatu,

otvorila se i ova-čini mi se - jedna vrsta pupavice

a bit će i grožđa

pelargonije se šire

a begonija cvate li cvate

a asparagusu paše ova klima i pozicija nakon zimskog sna u kući. Poduplao se u obujmu

i sukulenti cvatu bez obzira na kišu

To su fotkice iz gornjeg doma. U donji nisam stigla jer se spustila kiša.
Nek se cijedi pa kad grane ponovno sunce spuštam se u donji dom!
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2008 u 17:45
Nije još! Čekam i još malo sjemena od drugih forumaša pa planiram mali rasadnik napraviti! A onda kad se sve prime bit će drveća za saditi i naravno djeliti! 
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2008 u 17:21
Šefi ti je stigla Paulownija?
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2008 u 15:16
    osta ja ushićena bez glasa ,oblija me znoj gledajući tvoje cvijeće

o svakoj vrsti bi se dalo napisati prekrasna pjesma    smile106
Na vrh
miha-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1099
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miha-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2008 u 09:46
Originalno poslano od člana andrea01 andrea01 napisao:

Baš se ova dva dana tak črni iz tvog pravca i tutnji nebo... nadam se da bute OK! Koliko god ja volim grmljavinu baš buči zastrašujuće i sve nekak preleti pored mene u vašem pravcu! Cry

Ne bi vjerovala, ali nas je sve ove dane kiša nekako izbjegavala. Sve se zacrni, počne tutnjati, reklo bi se smak svijeta, a kad ono, malo počne rominjati. Ne možemo se baš previše žaliti. Pola sela pliva pod vodom, a kod nas sve suho. Srećom pa smo na takvom mjestu, da kada se oblaci počnu gomilati iznad plešivice, jednostavno nas preskoče i onda se istresu u dolini ispod nas. Tako da smo donekle zaštićeni od nepogoda. Uglavnom takve nevere osjećaju oni u nižim dijelovima sela (led, slomljene grane, kiša...).smile63
...štihača je zakon...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 21>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.