Seoski vrt u slikama |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 21> |
Korisnik | |
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ligeštul i pod vrbu! Tišina da je milina!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ah opet sam se prošetala vašim ljepotama...
Prekrasno...
Da li vi ikada uzmete deku i legnete na travu? Meni je to super...
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Ah, šta da se kaže o tom prekrasnom vrtu samo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Dakako da se slažem s tobom, imanje im je prekrasno, ali Gogo svaki vrt ima svoje ljepote i čari,a i kako bi to bilo da su svi identični? |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Prekrasno imanje. Izgleda da nikad neću postići takav pravi seoski štih na mojoj vikendici, koliko god se trudio.
![]() Sve pohvale!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ma šalim se ja Miha-m.
Sada to jest do jeseni ne mrdam nikuda...
Imam goste iz Njemačke, pa feštu za mužev i sinov rođendan, i na kraju pripreme za GO.
Tako da ništa prije rujna... a do tada se već i dogovorimo...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Nitko nije nepozvan. Dapače, kod nas su uvijek svi pozvani i non-stop su "dani otvorenih vrata" ![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
Ha,ha,ha Šeflera... ako misliš na mene, pa ne mogu doći ne pozvana!!!
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Nisam ih iz sjemena sijala i neznam da li ga imaju- nekak nisam primjetila, ali širi se korjenjem pa će sigurno biti za djeljenje! Snimit ću situaciju sa sjemenkama pa ti ostavim!
![]() |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Malo sam progooglala na brzinu, izgleda da bi trebale cvjetati bar do 9-og mjeseca. Hoces imati malo sjemena na jesen?
![]() |
|
![]() |
|
Ne vole ih!
![]() |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Svidja mi se kako to izgleda. Sad me jos samo obraduj i kazi mi da ih puzevi ne vole. :-)
|
|
![]() |
|
Oenthera. Pa, već jedno dva tjedna cvate i još nije gotova. Kako jedan cvjetić ocvate drugi se otvori. Jaaako se brzo širi!
|
|
![]() |
|
A divote, ne znas sta je od cega ljepse.
![]() ![]() Seflera, koja je ono biljcica koju zoves "zuco"? I koliko dugo cvjeta? |
|
![]() |
|
Invaziija se sprema - njušim forumaše!!!
Dobra Mamica je restoran na karlovačkoj koji je već godinama zatvoren- šteta, imali su finu klopu! Ali navodno se obnavlja i morti za jedno 10 godina ponovno proradi! Današnji orjentir su Lampaši ili Mladina gdje se održavaju moto-utrke! |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
dobra mamica je na staroj karlovačkoj cesti ,između Zagreba i Jaske
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Andrea a gdje je sada ta "Dobra mamica"? Vjerojatno mi je negdje "pod nosom"a je ne znam gdje je to!!!
|
|
![]() |
|
Ja sam se pred par godina znala tim krajem provozati i moram priznati da sam bila oduševljena stvarno je prelijepo: bregi, vinogradi, a pogled - pogled je bio savršen.Ali sada već više ne bih znala gdje je vaše selo, samo se sjećam tog restorana- imali su super klopu i fantastičan pogled!Svugdje me je bilo čak i na Svetoj Geri, a šogor mi je iz Sošica (Žumeračko gorje), to je opet vjerojatno puno dalje od vas, ali želim reći da mi je taj cijeli kraj prelijep i da ste sretni što tamo imate svoj "mali"raj!!!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Proljeće, ja vidjela kod "Dobre mamice" tablu za Stankovo!
![]() A vidim nakon dugo vremena mihu!!!! Valjda se javio da znamo da je živ! ![]() |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
????????? ![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |