Đurđevac - Grad Picoka |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Korisnik | |
vule ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovo sem napravil na prikolice za tradicionalno povorko povodom "picokijade"
stari običaji,"od šibe do korpe",tu bodo prale i veša na potoku potok ,trstina i šaš ![]() ![]() mutni potok jer je padalo puno kiše |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Svaka čast na ovoj izvedbi...
![]() Potok je svjetski! ![]() |
|
![]() |
|
vule ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
www.djurdjevac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=556&Itemid=9
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Vule,svaki put me očaraš svojim slikama.
Nema smisla bilo šta reći na ovo osim...čekamo još
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
svaki komentar je suvišan
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
slika vrijedi tisuču riječi
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Fenomenalno! Gledala sam na TV--u najavu za Picokijadu! Tak mi je žal kaj nismo mogli dojti!
Molim zato detaljan izvještaj! Di su tete kaj su prale!? |
|
![]() |
|
![]() ![]() to je samo malko ugođaja,ali treba biti tu i videti se ,ima se kaj ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
slike su prekrasne
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
sve je prekrasno , a si mi zel one lopoče , ha ?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa vi ste u tom vašem predivnom Đurđevcu, pravi, prekrasno, organizacija svih događanja - svaka čast.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() tak je denes bilo na Molvama |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
ima puno vjernika.Moji susedi su isto isli
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
tak je sake godine i čini mi se sve više,Molve su postale pretesne zbog auta i autobusa
|
|
![]() |
|
![]() ![]() malo Đurđevačkog borika,šuma crnog bora |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Uh kad se ja sjetim dok smo isli u skolu preko ovako lepe sume.Danas je vise nema sve HR.sume porusile i raste mlado drvece.
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
u okolici Đurđevca postoji stara borova šuma i zaštičena je kao "park šuma", a to je pošumljavano početkom prošlog stolječe da se ukrote pješčane dine
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Srećom pa su ipaka nešto zaštitili, jer inače odu šume u nepovrat, a što bismo mi bez njih.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Bas kod nas u selu bilo je nekoliko vecih drzavnih suma.U ljetu je bila hladovina milina jedna i sve su porusili.Reagirao sam ali sam dobio odgovor da to tako mora biti Staro se rusi novo sadi.Samo to novo drvece necemo doziviti kao sto su bile stare sume.Valjda bi u svakom mjesto trebalo zastititi jednu sumu od rusenja.
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |