Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 979899100101 103>
Korisnik
Poruka
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2014 u 17:19
Ja bi ipak rekla da je crnokrpica.Prvo sam mislila da je neki stari konopac,uzela u ruku,protresla,mislim mrtva.Prvo se lagano pomakla pa počela divljati.A ja je bacim 2 metra od sebe.Jedva sam je našla za slikanje.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2014 u 22:01
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 10:05
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Ja bi ipak rekla da je crnokrpica.Prvo sam mislila da je neki stari konopac,uzela u ruku,protresla,mislim mrtva.Prvo se lagano pomakla pa počela divljati.A ja je bacim 2 metra od sebe.Jedva sam je našla za slikanje.

Bome si hrabra kiki i još je tražila za slikanje ja bi vrištala da me cili otok čuje.
Jesi dočekala koji cvitić od strelicije?
Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 611
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 12:32
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Kameni cvijet pojeden do peteljke.Kao da ga je neko škarama odrezao.

nisam ni znala da puzevi i njih napadaju...bas steta

a ona zmijurina/sljepic sto god da je srce bi mi iskocilo da tako nesto zateknem
zatvori usta, otvori oci
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2014 u 13:59
Puževi ga pojeli? Confused Strašno! Ovo je vrijedna informacija, svoj kameni cvjetak nikako neću staviti u vrt. Ide u teglu - hvala ti! Heart
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 03:24
Anđelka,vrištala sam sve u 16,a što se strelicije tiče ove godine je pod ključem.Ko je hoće obrati moraće se dobro namučiti.Osim obitelji malo ljudi ima ključ.Ima samo 4 pupoljka.Još će proći puno godina dok se oporavi nakon smrzavanja.

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 17:28
kiki vidim da strelicija več ima pupoljke a moja je u povojima, o zmiji neću ni z. jer ih baš puno i ne ljubim iako volim životinje. Pužomor za puže e to mi stoji na tri punkta oko kuće da ne trčim okolo jer i moj kameni cvijet je stradao ne kao tvoj ali ima rupa i rupica, ali nisu samo puži u igri i skakavci ih voleCry
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 02:47
Po datumu bi rekla da je sada u cvatu.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2014 u 22:23
Kadulja
Samonikla pasiflora
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2014 u 22:31
lijepi vam je vrt, uvijek se nađe neka posebno zanimljiva biljkaClap
jako papaju ove godine naše cvijeće, ili puževi a možda i poneki njihov nepriajtelj..tako je kod mene izgleda ježić popasao niske zvjezdane, kao da su salata LOL
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2014 u 22:39
Draga moja suručica.Još je živa.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2014 u 03:03
U susjedovom zapuštenom i napuštenom vrtu našla sam opunciju u jadnom stanju.Na slici se ne može predočiti koliko je velika i teška.

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2014 u 23:52
Kaktusnjak lijepo izgleda. Kao detalj jako mi se svidio bršljan posađen u ruzinavoj.... Je li to felga?
Sutra je novi dan.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 03:17
Ne,to je stari kotlić.Donedavno je unutra bila i jedna palma starija od mene,a kako ni zemlje unutra više nema ostala je mala kao bonsai.Nažalost uništila ju je lanjska žega. 
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 03:26
Ovo je biljka koja nije iz mog vrta,a zatekla sam je na mjestu s kojeg mi je pokradena sva patuljasta šumska žuta perunika.Nekome je ispala iz kradljive torbe.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 03:38
Na dva mjesta sam uspjela sačuvati tu peruniku,ali sam zaboravila slikati jedini cvijet ove godine.

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 23:00
Patuljaste perunike su baš slatke.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 01:34
Probala sam sestru nagovoriti da očisti jedan komadić vrta uz more pa bi zasadila ružmarin ali nisam uspjela."Uredila" ga je ali nedovoljno.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 01:40
Veliki moj uspjeh je ova hrpa krupnog otpada koja je čekala da je traktor odveze.Ona ništa neće baciti jer sve će trebati.Konačno je otišla i velika željezna bačva puna rupa.Kad je sestra otputovala pridodala sam još par stvari.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 01:45
Presadila sam iza kuće jednu staru ružu u jako lošem stanju.Ne znam jeli preživila.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 979899100101 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.